Antena Meniu Search
x

Cea mai rapida toaleta motorizata din lume

Un record nou si neobisnuit a fost batut de un britanic inventiv. Barbatul a creat cea mai rapida toaleta motorizata din lume, un vehicul ce poate atinge viteza de 88 de kilometri pe ora.

Vezi și

Iar acum spera ca eforturile sa-i fie rasplatite cu un loc in Cartea Recordurilor. Acum doi ani, un canadian a obtinut acelasi premiu cu un scuter similar, dar mai putin rapid. Toaleta motorizata creata de acesta putea atinge doar 75 de kilometri pe ora.

Inca mai exista oameni care isi dedica viata lor pentru a ne face viata mai frumoasa, mai usoara si mai ieftina. Pentru ei, profitul este ultima grija. Mai important este ca descoperirea lor sa vina in ajutorul cuiva.

Asta a facut un roman care a inventat un filtru de aer pentru masina care scade consumul de combustibil si creste performanta motorului. A fost premiat la Salonul de Inventii de la Geneva, dar si in Kuwait. Desi stau pe un ocean de petrol, seicii isi doresc, totusi, sa mai reduca din consumul masinilor. Asa ca inventia romanului nostru este folosita deja la cele mai noi masini de curse, dar si la autobuzele unor societati de transport public.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Cea mai rapida toaleta motorizata din lume