Antena Meniu Search
x

Paris Hilton a fost cerută de soţie cu un inel impresionant, în valoare de două milioane de dolari

Paris Hilton s-a logodit. Controversata starletă, moştenitoare a unui imperiu financiar, a fost cerută în căsătorie de iubitul său, actorul Chris Zylka.

Vezi și

Paris Hilton s-a logodit. Controversata starletă, moştenitoare a unui imperiu financiar, a fost cerută în căsătorie de iubitul său, actorul Chris Zylka. I-a pus marea întrebare în staţiunea Aspen, destinaţie de vacanţă preferată de vedetele de la Hollywood. Şi i-a oferit un inel de două milioane de dolari.

Paris Hilton pare să se fi cuminţit la 36 de ani. Se va căsători cu actorul Chris Zylka. Cei doi erau pe pârtia de schi, atunci când Chris s-a aşezat într-un genunchi şi a cerut-o de soţie. Nu oricum, ci cu un inel cu diamant de 20 de carate, în formă de pară. "Sunt atât de entuziasmată să fiu logodită cu iubirea vieţii mele şi cel mai bun prieten al meu. Nu m-am simţit niciodată mai fericită, în siguranţă şi iubită. Este perfect pentru mine din toate punctele de vedere şi mi-a arătat că basmele există cu adevărat."

Paris Hilton şi Chris Zylka s-au cunoscut în urmă cu opt ani, la o petrecere de după gala Oscar, dar au reluat legătura abia cum doi ani. 

Totuşi, Paris Hilton a mai fost logodită în trecut, dar relaţia ei cu milionarul Paris Latsis s-a destrămat înainte să ajungă la altar. Blonda care şi-a încercat norocul în muzică şi actorie are un trecut tumultuos. Zeci de relaţii eşuate şi imagini... controversate. Şi-a câştigat celebritatea - şi a exploatat-o pe bani grei - după ce a fost protagonista mai multor casete video realizate în timp ce făcea sex, consuma droguri sau organiza orgii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Paris Hilton a fost cerută de soţie cu un inel impresionant, în valoare de două milioane de dolari