Antena Meniu Search
x

Cea mai urâtă persoană din lume demonstrează că frumuseţea interioară nu este un mit

Confruntată cu prejudecăţile unei lumi crude, catalogată drept monstru sau cea mai urâtă persoană din lume o tânără demonstrează că frumuseţea interioară nu este un mit

Vezi și

Confruntată cu prejudecăţile unei lumi crude, catalogată drept monstru sau cea mai urâtă persoană din lume o tânără demonstrează că frumuseţea interioară nu este un mit

Americanca Lizzie Velasquez s-a născut cu o boală extrem de rară ce face să aibă 27 de kilograme deşi mănâncă din jumătate în jumătate de oră. Expusă într-un documentar, incredibila poveste de viaţă a tinerei uimeşte acum o lume întreagă. 

Lizzie Velasquez nu a fost niciodată un om ca toţi ceilalţi. Medicii au diagnosticat-o cu o maladie extrem de rară încă de la naştere. Lizzie nu poate să ia în greutate deloc, iar urmările asupra sănătăţii sunt catastrofale. Dincolo de chinurile fizice, tânăra a suferit enorm, încă din primii ani de viaţă, de pe urma batjocurii celor din jur. La 17 ani, o simplă navigare pe internet a adus-o în pragul sinuciderii.

După ce a depăşit acel moment, Lizzie a decis să fie mai puternică decât cei care o batjocoresc. Să iasă în public şi să le împărtăşească tuturor povestea ei. O transformare spirituală care i-a schimbat viaţa tinerei ajunsă acum la 26 de ani.

Lizzie Velasquez este, de câţiva ani, vocea persoanelor abuzate şi zilele trecute şi-a lansat propriul documentar. "O inimă vitează: povestea lui Lizzie Velasquez" care a fost aplaudat la scenă deschisă. Două persoane mai suferă de această boală în întreaga lume. Din păcate, maladia nu are încă tratament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Cea mai urâtă persoană din lume demonstrează că frumuseţea interioară nu este un mit