Meniu
Search
x

Cea mai urâtă persoană din lume demonstrează că frumuseţea interioară nu este un mit

Confruntată cu prejudecăţile unei lumi crude, catalogată drept monstru sau cea mai urâtă persoană din lume o tânără demonstrează că frumuseţea interioară nu este un mit

la 15.03.2015, 20:08
Vezi și

Confruntată cu prejudecăţile unei lumi crude, catalogată drept monstru sau cea mai urâtă persoană din lume o tânără demonstrează că frumuseţea interioară nu este un mit

Americanca Lizzie Velasquez s-a născut cu o boală extrem de rară ce face să aibă 27 de kilograme deşi mănâncă din jumătate în jumătate de oră. Expusă într-un documentar, incredibila poveste de viaţă a tinerei uimeşte acum o lume întreagă. 

Lizzie Velasquez nu a fost niciodată un om ca toţi ceilalţi. Medicii au diagnosticat-o cu o maladie extrem de rară încă de la naştere. Lizzie nu poate să ia în greutate deloc, iar urmările asupra sănătăţii sunt catastrofale. Dincolo de chinurile fizice, tânăra a suferit enorm, încă din primii ani de viaţă, de pe urma batjocurii celor din jur. La 17 ani, o simplă navigare pe internet a adus-o în pragul sinuciderii.

După ce a depăşit acel moment, Lizzie a decis să fie mai puternică decât cei care o batjocoresc. Să iasă în public şi să le împărtăşească tuturor povestea ei. O transformare spirituală care i-a schimbat viaţa tinerei ajunsă acum la 26 de ani.

Lizzie Velasquez este, de câţiva ani, vocea persoanelor abuzate şi zilele trecute şi-a lansat propriul documentar. "O inimă vitează: povestea lui Lizzie Velasquez" care a fost aplaudat la scenă deschisă. Două persoane mai suferă de această boală în întreaga lume. Din păcate, maladia nu are încă tratament.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cea mai urâtă persoană din lume demonstrează că frumuseţea interioară nu este un mit