Antena Meniu Search
x

Video Cel puţin 14 morţi şi 24 de răniţi după ce un şofer beat a intrat cu maşina în mulţimea care participa la "cea mai mare petrecere de stradă din Africa"

Tragedie la un carnaval popular din Nigeria. Cel puţin 14 oameni au murit, iar alţi 24 au fost răniţi după ce un şofer beat a intrat cu maşina în mulţimea care asista la o paradă.

de Redactia Observator

la 29.12.2022, 09:52

Vezi și

Printre victime se numără mai mulţi copii. Şoferul vinovat a fost arestat iar poliţia încearcă să afle cum a pătruns pe traseul paradei, pentru care nu avea acreditare. Martorii spun că el nu părea în stare să-şi controleze vehiculul, care se deplasa haotic.

Carnavalul din portul Calabar, în sudul Nigeriei, durează o lună şi se prezintă drept "cea mai mare petrecere de stradă din Africa". Actuala ediţie era aşteptată cu mare nerăbdare, după ce în ultimii doi ani evenimentul fusese anulat din cauza pandemiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Cel puţin 14 morţi şi 24 de răniţi după ce un şofer beat a intrat cu maşina în mulţimea care participa la "cea mai mare petrecere de stradă din Africa"