Antena Meniu Search
x

Cel puţin 20 de morţi şi peste 70 de răniţi, după viiturile care au devastat Tanzania. Zeci de persoane, dispărute

Mai multe viituri provocate de ploi abundente au devastat duminică districtul Hanang din nordul Tanzaniei, lăsând în urmă un bilanţ de cel puţin 20 de morţi, 70 de răniţi şi zeci de dispăruţi, au anunţat autorităţile locale, transmite agenţia Xinhua.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 03.12.2023, 15:26

Viitură puternică în Tanzania
Viitură puternică în Tanzania - Profimedia (scop ilustrativ)

Janeth Mayanja, comisarul districtului Hanang, a declarat că viiturile, care au măturat versanţii, luând cu ele copaci şi pietre, au produs consecinţe catastrofale.

Cel puţin 20 de morţi şi peste 70 de răniţi în Tanzania. Zeci de persoane, dispărute

"Până la ora 13:20, bilanţul victimelor a ajuns la 20 de morţi, fiind raportaţi peste 70 de răniţi, iar alte zeci de persoane sunt încă date dispărute", a declarat Mayanja în cadrul unei conferinţe de presă organizată în districtul Hanang.

"Majoritatea caselor situate pe versanţii dealurilor au fost avariate", a precizat ea, potrivit Agerpres. Agenţiile de securitate caută în continuare persoanele date dispărute.

Mayanja a precizat că traficul rutier între districtul Babati din Manyara şi regiunea Singida a fost întrerupt temporar, în timp ce inginerii încearcă să refacă tronsonul de drum avariat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » Stiri externe » Cel puţin 20 de morţi şi peste 70 de răniţi, după viiturile care au devastat Tanzania. Zeci de persoane, dispărute