Antena Meniu Search
x

Cel puţin şapte morţi, după ce un avion s-a prăbuşit în Siberia

Un avion cu peste 20 de persoane la bord s-a prăbuşit, sâmbătă dimineaţa, în Siberia, respectiv în zona Kemerovo Oblast.

de Redactia Observator

la 19.06.2021, 16:36

Peste 20 de persoane se aflau în avionul prăbuşit în Siberia
Peste 20 de persoane se aflau în avionul prăbuşit în Siberia - TASS
  • Peste 20 de persoane se aflau în avionul prăbuşit din Siberia.

Avionul aparţinea unei grupări sportive de paraşutişti şi avea la bord 24 de persoane, respectiv 19 paraşutişti şi cinci membri ai echipajului. Conform TASS, primele informaţii de la faţa locului arată că şapte persoane aflate în avion şi-au pierdut viaţa, în urma impactului cu solul.

Alte 17 persoane au suferit răni, iar dintre acestea 11 au necesitat spitalizare. Patru dintre persoanele rănite sunt în stare grave. Şase dintre victime au suferit răni, însă medicii au stabilit că nu necesită internare.

Primele explicaţii pentru tragedia din Siberia

Autorităţile locale au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia. Primele informaţii arată că unul dintre motoarele avionului a cedat în zbor. Ulterior, pilotul a încercat să aducă aeronava la sol, dar în timpul procedurii avionul a lovit mai mulţi copaci şi s-a prăbuşit.

Reprezentanţii grupării sportive de paraşutişti s-au declarat extrem de afectaţi de tragedie şi au precizat că nu înţeleg ce s-a întâmplat în condiţiile în care avionului abia trecuse printr-un proces de revizie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Cel puţin şapte morţi, după ce un avion s-a prăbuşit în Siberia