Antena Meniu Search
x

Video Celebrul bucătar Gordon Ramsay, la un pas de moarte după un accident grav de bicicletă: "Sunt norocos că mă aflu aici"

Celebrul bucătar Gordon Ramsay, la un pas de moarte, după ce a fost implicat într-un accident de bicicletă! Într-un clip postat pe reţelele sociale, chef-ul a împărtășit experiența traumatizantă cu fanii săi. 

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 08:52

Vizibil afectat, bucătarul a promis să se recupereze rapid și să revină la activitățile sale obișnuite, şi a vrut să se asigure că toată lumea înțelege importanța măsurilor de siguranță. Fanii au reacționat imediat la postare, cu mii de mesaje în care i-au urat însănătoșire grabnică. 

"Săptămâna aceasta, din păcate, am avut un accident foarte grav care m-a dărâmat și, sincer, sunt norocos că mă aflu aici. Chirurgii, medicii și asistentele au avut grijă de mine în această săptămână, au fost extraordinari. Sincer, trebuie să purtați căști. Nu-mi pasă cât de scurtă este călătoria", a povestit Gordon Ramsay.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Stiri externe » Celebrul bucătar Gordon Ramsay, la un pas de moarte după un accident grav de bicicletă: "Sunt norocos că mă aflu aici"