Antena Meniu Search
x

Cercetătorii americani: femeile plâng din cauza hormonilor de stres

Americanii au ajuns la concluzia că femeile plâng din cauza hormonului de stres! Perioada de lăcrimare dublată de suspine sfâşietoare variază în funcţie de gradul de tensiune psihică în care au stat - până atunci - doamnele.

Vezi și

 Dar cercetătorii nu s-au oprit aici. Au descoperit că există şi un beneficiu al plânsului. Este cel mai tare detoxifiant posibil. Femeile. Aceste ciudate fiinţe pline de mister. Sunt o mulţime de lucruri despre ele pe care bărbaţii nu au reuşit încă să le desluşească.

Unul ar fi plansul. Ele plang de supărare, de fericire, de emoţie. şi acum pe bună dreptate, ce să mai înţeleagă şi bieţii bărbaţi. Cercetătorii americani şi-au propus să rezolve acest mister, aşa că s-au pus pe analizat. Au ajuns la o concluzie fabulos de banală: femeile plâng din cauza hormonilor de stres.

Însă nu doar hormonii de stres sunt de vină pentru lacrimile femeilor. Potrivit oamenilor de ştiinţă de peste Ocean, bâzâitul din orice are şi un rol benefic. Savanţii americani merg mai departe şi lansează o idee inovatoare: atunci când plâng, femeile îşi detoxifiază organismul.

Să spunem că avem nişte corpuri programate genetic să se detoxifieze prin plâns. Dar chiar e indicat să recurgem la această modalitate de a elimina toxinele? N-ar fi mai bine să recurgem la metodele clasice? Nu de alta, dar chiar nu ar fi cazul să ne îmbolnăvim de nervi partenerii. Plus că e mult mai bine să învăţăm cum să gestionăm situaţiile sensibile, ca să nu ne mai confruntăm cu hormonii de stres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Cercetătorii americani: femeile plâng din cauza hormonilor de stres