Antena Meniu Search
x

Cerere în căsătorie eşuată: Inelul în valoare de 4.500 de lire sterline a căzut de pe degetul logodnicei direct într-un lac din UK

Cererea în căsătorie a unui tânăr a fost aproape distrusă, după ce inelul de logodnă în valoare de 4.500 de lire sterline a ajuns să cadă de pe degetul viitoarei mirese într-un lac din UK.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 28.05.2021, 22:45

Cerere în căsătorie eşuată: Inelul în valoare de 4.500 de lire sterline a căzut de pe degetul logodnicei direct într-un lac din UK
Cerere în căsătorie eşuată: Inelul în valoare de 4.500 de lire sterline a căzut de pe degetul logodnicei direct într-un lac din UK - Profimedia Images

Vik Patel, în vârstă de 25 de ani, i-a adresat marea întrebare iubitei sale, Rebecca Chaukria, în vârstă de 26 de ani, într-un zonă pitorească, la apus, chiar lângă lacul Windermere. Tânărul a așteptat opt ​​luni din cauza pandemiei de Covid pentru a alege un cadru, dar şi un moment perfect.

Dar când a venit clipa, bucuria cuplului s-a transformat rapid într-o durere de inimă, atunci când inelul i-a alunecat tinerei de pe deget și s-a scufundat în apă. Vik a încercat din greu să recupereze bijuteria, folosind magneți pentru a-l pescui. Ba mai mult, și-a cumpărat chiar şi ochelari de protecție și s-a scufundat ca să-l găsească. Din păcate fără rezultat.

O rază de speranţă pentru a recupera inelul

Cuplul își pierduse orice speranță în momentul în care Angus Hosking, în vârstă de 22 de ani, care ajută la întreținerea lacului, s-a oferit să ajute și să mai facă câteva scufundări suplimentare. După o căutare de 20 de minute, a găsit inelul și l-a returnat fericitului cuplu.

Pe acelaşi subiect

Vik Patel a spus că era o sâmbătă seara, că vremea era frumoasă și că au putut vedea un apus cu totul deosebit. ''M-am lăsat în genunchi și avem niște cadre minunate. Dar, când ne-am ridicat, inelul a alunecat de pe degetul ei și a căzut în lac, iar apa trebuie să fi fost de aproximativ doi metri."

Cumnatul său, care făcea fotografiile, a sugerat utilizarea magnetului de la capătul trepiedului pentru a pescui inelul. Patel a adăugat: ''După ce am încercat să propun cererea de atât de mult timp, și în cele din urmă s-a întâmplat, chiar după ce am făcut pasul, am pierdut inelul. Tot ce voiam era să recuperez acel inel''. 

Bărbatul a fugit apoi să cumpere o pereche de ochelari de protecție, înainte de a se arunca în apa rece pentru a căuta bijuteria. ''După vreo 20 de minute tremuram și iubita mea mi-a spus să ies și să aduc pe cineva care să ne ajute.''

Din fericire, un bărbat din magazinul cu articole dedicate sporturilor acvatice le-a povestit despre o echipă care face des scufundări în lac pentru a recupera obiectele pierdute și care totodată îndepărtează şi gunoiul care dăunează mediului. L-au sunat apoi pe unul dintre acei oameni ai echipei, care a spus că nu le poate promite nimic, dar că se va scufunda și va arunca o privire, potrivit Mirror

Patel a declarat: ''Angus a intrat în lac și în aproximativ 20 de minute a apărut din apă cu un zâmbet larg, spunând că crede că l-a găsit. Am fost atât de fericit. Am rămas fără cuvinte."

Bărbatul s-a repezit înapoi la hotel pentru a-i spune logodnicei vestea cea bună. Omul care i-a ajutat a declarat că este fericit că a putut să îi ajute și că echipa - care funcţionează pe bază de donații - găsește tot felul de lucruri în lac.

"De asemenea, găsim o mulțime de telefoane, ceasuri și ochelari de soare. Am găsit un iPhone 11 Pro în urmă cu câteva săptămâni. L-am postat pe pagina noastră de Facebook și, într-o zi sau două, l-am găsit pe proprietar și i l-am returnat - și a şi funcționat!", a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Cerere în căsătorie eşuată: Inelul în valoare de 4.500 de lire sterline a căzut de pe degetul logodnicei direct într-un lac din UK