Antena Meniu Search
x

A murit Charles Manson. Era unul dintre cei mai sângeroşi criminali în serie din SUA!

Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie din Statele Unite ale Americii a murit, luni dimineaţă, la vârsta de 83 de ani.

Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie din Statele Unite ale Americii a murit, luni dimineaţă, la vârsta de 83 de ani. Anunţul a fost făcut de oficialii penitenciarului din California, în care asasinul îşi ispăşea pedeapsa. 

Criminalul în serie a ordonat asasinarea actriţei Sharon Tate în 1969. Manson a fost transportat de urgență, escortat de cinci polițiști, la un spital din Bakersfield, în urmă cu trei zile, duă ce starea sa de sănătate s-a agravat, potrivit nypost.com.

Celebrul criminal a fost condamnat la moarte în 1971, alături de patru dintre discipolii săi, acuzaţi de asasinarea a şapte oameni. Manson înfiinţase în anii 1960 o comunitate intitulată „Manson Family” şi spunea despre el că este reîncarnarea lui Iisus Hristos.

Printre ororile de care a fost direct responsabil, Manson a organizat şi o serie de crime pentru a provoca un război civil între persoanele caucaziene şi cele de culoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » A murit Charles Manson. Era unul dintre cei mai sângeroşi criminali în serie din SUA!