Antena Meniu Search
x

Video Christopher Plummer a murit. Legendarul actor avea 91 de ani

Christopher Plummer, vedeta din "Sunetul Muzicii" și cel mai vechi actor care a câștigat un Oscar, a murit la vârsta de 91 de ani.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.02.2021, 10:17

Christopher Plummer, un actor de legendă, a murit la 91 de ani - Profimedia

A murit actorul Christopher Plummer

Christopher Plummer, actorul canadian a cărui carieră pe ecran s-a desfășurat de-a lungul a șapte decenii, a murit la vârsta de 91 de ani.

Familia sa a confirmat știrea, spunând că a murit liniștit acasă, în Connecticut, alături fiindu-i în ultimele momente soția sa de 53 de ani, Elaine Taylor.

Lou Pitt, prietenul său de lungă durată și manager timp de 46 de ani al actorului: "Chris a fost un om extraordinar care și-a iubit profund și și-a respectat profesia cu maniere de modă veche, umor care se deprecia și muzica cuvintelor. El a fost o comoară națională care și-a savurat profund rădăcinile canadiene. Prin arta și umanitatea sa, el ne-a atins tuturor inimile. Moștenirea sa legendară va rezista pentru toate generațiile viitoare. El va fi pentru totdeauna alături de noi"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Christopher Plummer a murit. Legendarul actor avea 91 de ani