Antena Meniu Search
x

Cimpanzeii de la grădina zoologică din Belfast au evadat din ţarc, dar s-au întors singuri înapoi

Cimpanzeii de la grădina zoologică din Belfast au dovedit, sub privirile vizitatorilor, inteligenţa remarcabilă a speciei lor. Ei au folosit o creangă de copac, doborâta de o recentă furtună, ca pe o scară pentru a se căţăra pe zidul din jurul habitatului lor.

de Redactia Observator

la 11.02.2019, 11:37

Vezi și

Cimpanzeii de la grădina zoologică din Belfast au dovedit, sub privirile vizitatorilor, inteligenţa remarcabilă a speciei lor. Ei au folosit o creangă de copac, doborâta de o recentă furtună, ca pe o scară pentru a se căţăra pe zidul din jurul habitatului lor. Unul din cimpanzei chiar a evadat din ţarc şi a făcut câţiva paşi pe o alee, spre uimire vizitatorilor care l-au întâlnit. Animalul a revenit, apoi, singur, printre semenii săi, ca şi cum ar fi vrut doar să-şi demonstreze abilitatea. Administraţia grădinii afirmă că incidentul a fost, permanent, monitorizat de personalul său, iar vizitatorii nu au fost niciun moment în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Cimpanzeii de la grădina zoologică din Belfast au evadat din ţarc, dar s-au întors singuri înapoi