Foto

Cinci persoane au fost arestate în cazul răpirii câinilor lui Lady Gaga, inclusiv femeia care i-a returnat

De Andreea Anghel.
Publicat: 30.04.2021, 08:51.
Actualizat: 30.04.2021, 08:51

Cinci persoane au fost arestate în cazul răpirii violente a doi buldogi francezi ai cântăreţei Lady Gaga, scrie BBC.

Printre acestea se află inclusiv femeia care i-a returnat

Cinci persoane au fost arestate în cazul răpirii câinilor lui Lady Gaga

Profimedia Images

În luna februarie, atacatorii l-au împuşcat în piept pe Ryan Fischer, persoana angajată să plimbe câinii artistei, şi i-au luat pe Koji şi Gustav. Fischer a supravieţuit şi, între timp, a părăsit spitalul.

Joi, poliţia din Los Angeles a anunţat că au pus sub acuzare trei suspecţi pentru incidentul în sine şi alţi doi, pentru complicitate. James Jackson, Jaylin White şi Lafayette Whaley - cu vârste de 18, 19 şi 27 de ani - au fost acuzaţi de tentativă de omor şi jaf.

Citește și:

Pentru complicitate, au fost acuzaţi Harold White (în vârstă de 40 de ani), tatăl lui Jaylin White, şi Jennifer McBride, în vârstă de 50 de ani.

Rasă de câine vânată de către hoţi

McBride a returnat câinii poliţiei, la două zile după furt, după ce Lady Gaga a oferit 500.000 de dolari răscumpărare. Poliţia a spus că e posibil ca atacatorii să nu îşi fi dat seama că Fischer lucra pentru Lady Gaga (pe numele real Stefani Germanotta) atunci când l-au atacat, însă dovezile arată că ştiau ''valoarea mare a rasei de câini'', ceea ce a motivat jaful.

Buldogii francezi sunt o rasă de câini la modă în acest moment, mai ales printre vedete. Preţul unui exemplar este în medie de 2.000 de dolari, dar poate ajunge şi la 10.000 de dolari, dacă provine din părinţi premiaţi la competiţiile canine.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.