Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt cei mai bogaţi americani. Elon Musk conduce detaşat clasamentul cu averea sa de 251 de miliarde de dolari

Am revenit şi vorbim acum despre miliardarii Americii care sunt mai bogaţi ca niciodată. Asta în ciuda inflaţiei globale mari, a războiului din Ucraina şi a urmărilor pandemiei, pe care noi, oamenii de rând, le resimţim din plin. De la rețele sociale și tehnologie, la echipe sportive, modă şi cucerirea spaţiului, cei 400 de miliardari de peste Ocean au arătat, în continuare, că ştiu să facă avere, sau să ţină de ea, indiferent de crizele prin care trece Planeta. 

de Redactia Observator

la 04.10.2023, 18:31

Vezi și

Cu o avere de 251 de miliarde de dolari, CEO-ul Tesla a lăsat în urmă cele mai mari nume din industria tehnologiei precum Mark Zuckerberg sau Bill Gates. Situaţia lui Musk nu este la fel de bună ca cea de anul trecut, dar rămâne protejat de o avere cu aproximativ 90 de miliarde de dolari mai mare decât a oricărei alte persoane de pe planetă. 

Elon Musk: "De foarte multe ori m-am aşteptat să pierd totul"

În ciuda faptului că a plătit 44 de miliarde de dolari pentru Twitter, anul trecut, Musk și-a menținut averea, ajutat de o creștere de cinci ori a valorii companiei sale de rachete SpaceX. "De foarte multe ori m-am aşteptat să pierd totul. Adică, cine înființează o companie de mașini și o companie de rachete şi se așteaptă să aibă succes?! Cu siguranţă nu eu. Am crezut că amândouă au mai puțin de 10% șanse de succes", spunea Elon Musk într-un interviu. 

Musk este urmat în top de Jeff Bezos, fondatorul Amazon, care a fost mulţi ani la rând cel mai bogat pământean, cu o avere de 161 de miliarde de dolari. Pe locul 3 în topul celor mai bogaţi americani este Larry Ellison, preşedintele gigantului de software Oracle, cu 158 de miliarde de dolari. 

Pe acelaşi subiect

Donald Trump nu a reuşit să mai prindă topul bogaţilor

În schimb, Donald Trump nu a reuşit să mai prindă topul bogaţilor. Cu o avere estimată la 2,6 miliarde de dolari, fostul preşedinte s-a aflat sub limita cerută de Forbes. Se pare că fostul şef de stat a fost obsedat zeci de ani de celebrul calasament, mințind adesea în presă pentru a urca câteva poziţii în top. 

Şi surorile Kardashian au ieşit din celebrul clasament, în ciuda faptului că averea lui Kim ajunge la 1,4 miliarde de dolari, iar a surorii mai mici, Kylie, la 750 de milioane de dolari. În final, doar 60 de femei şi-au făcut loc printre sutele de bărbaţi, iar în fruntea lor se află moştenitoarea Walmart, Alice Walton, cu o avere de aproape 70 de miliarde de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Cine sunt cei mai bogaţi americani. Elon Musk conduce detaşat clasamentul cu averea sa de 251 de miliarde de dolari