Antena Meniu Search
x

CLIENTĂ DE COŞMAR: magazin de telefoane făcut ţăndări de o şoferiţă, furioasă că nu i-a fost schimbat iPhone-ul stricat (VIDEO)

Un magazin de telefoane din Florida a fost devastat de o şoferiţă. Tânăra a intrat în mod intenţionat cu maşina, să se răzbune, pentru că angajaţii au refuzat să schimbe telefonul.

Vezi și

Un magazin de telefoane din Florida a fost devastat de o şoferiţă. Tânăra a intrat în mod intenţionat cu maşina, să se răzbune, pentru că angajaţii au refuzat să schimbe telefonul.

Un trecător a filmat momentul în care şoferiţa s-a năpustit cu maşina în magazinului de telefoane mobile. Vitrinele şi rafturile s-au făcut praf în urma impactului, iar tânăra de la volan a fost grav rănită. Doi angajaţi ai magazinului au fost şi ei răniţi, unul fiind chiar lovit de maşină. Pagubele, în schimb, sunt de 30 de mii de dolari.

Şoferiţa de 25 de ani a fost spitalizată, iar, după externare, are de dat socoteală poliţiei americane. Presa a aflat şi motivul pentru care a făcut ţăndări magazinul: femeia avusese o zi proastă şi a vrut să se răzbune.

Pe acelaşi subiect

Potrivit angajaţilor magazinului, ea a venit şi a cerut să-i fie schimbat iPhone-ul stricat, pentru că este ziua sa. Însă n-a fost mulţumită de oferte şi şi-a pierdut cumpătul.

Interogată de poliţişti, şoferiţa a venit cu versiunea că angajaţii i-au cerut bani pentru repararea iPhone-ului, deşi avea asigurare. Aşa că s-a înfuriat şi s-a dus la maşină, cu gând să se răzbune.

Acum însă, clienta va plăti serios pentru răzbunare: e acuzată de atac, distrugere de bunuri şi furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » CLIENTĂ DE COŞMAR: magazin de telefoane făcut ţăndări de o şoferiţă, furioasă că nu i-a fost schimbat iPhone-ul stricat (VIDEO)