Antena Meniu Search
x

CUTREMURĂTOR! Povestea incredibilă a MORŢII preotului care a inspirat filmul "Exorcistul" (FOTO, VIDEO)

Preotul iezuit Malachi Martin, despre care se spune că a stat la baza personajului din celebrul film de groază "Exorcistul", a murit la vârsta de 78 de ani, în urma unei căzături. Un nou documentar realizat de Netflix despre preotul care şi-a dedicat viaţa pentru a lupta împotriva Răului dezvăluie care au fost de fapt circumstanţele morţii acestuia.

Preotul iezuit Malachi Martin, despre care se spune că a stat la baza personajului din celebrul film de groază "Exorcistul", a murit la vârsta de 79 de ani, în urma unei căzături. Un nou documentar realizat de Netflix despre preotul care şi-a dedicat viaţa pentru a lupta împotriva Răului dezvăluie care au fost de fapt circumstanţele morţii acestuia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Producătorul documentarului "Hostage to the Devil/Prizonierul Diavolului", Rachel Lysaght, povesteşte un episod înfricoşător petrecut în timpul filmărilor.

Un fost agent CIA, Robert Marrow, care a devenit şoferul lui Malachi Martin, a dezvăluit că preotul a fost chemat pentru a exorciza o fetiţă de numai patru ani din Connecticut. În momentul în care a ajuns la adresă, familia era deja acolo, iar copila s-a îndreptat spre preot şi i-a spus: "Deci tu eşti Malachi Martin? Şi tu crezi că o poţi ajuta?".

Ulterior acestei întâlniri, preotul ar fi căzut, iar în urma căzăturii a murit, în 1999, la vârsta de 78 de ani.

Agentul CIA susţine că este convins de faptul că preotul ar fi fost de fapt ucis de copila de patru ani. Robert Marrow spune că preotul i-ar fi mărturisit unui prieten că a simţit cum "o forţă invizibilă" l-ar fi împins şi a căzut.

Noul documentar Netflix va fi difuzat în următoarele zile.

“Principala întrebare a filmului este una care îi preocupă pe oameni de secole: "Diavolul există cu adevărat?" Filmul vrea să răspundă la această întrebare urmărind viaţa unui om, Malachi Martin, un preot irlandez - din regiunea Kerry - care şi-a dedicat viaţa pentru a lupta împotriva Răului. Dar a fost acesta un războinic al lui Hristos sau doar un şarlatan carismatic?", a declarat un alt producător, Chris Patterson.

În documentar vor apărea imagini de la şedinţe reale de exorcism, interviuri, reconstituiri dramatice, dar şi imagini de arhivă cu preotul iezuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » CUTREMURĂTOR! Povestea incredibilă a MORŢII preotului care a inspirat filmul "Exorcistul" (FOTO, VIDEO)