Antena Meniu Search
x

Clienţii a trei supermarket-uri au fost nevoiţi să arunce produsele cumpărate, după ce un bărbat a injectat alimentele cu o seringă, în Londra

Un tânăr din Londra a fost reţinut, fiind suspectat de contaminarea alimentelor, după ce a injectat mai multe produse folosind câteva seringi, în trei magazine diferite din Londra.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 26.08.2021, 19:23

Bărbatul a fost arestat pentru că a pus în pericol viaţa celorlalţi clienţi
Bărbatul a fost arestat pentru că a pus în pericol viaţa celorlalţi clienţi - Profimedia

Miercuri, în jurul orei locale 19:40, ofiţerii poliţiei metropolitane au fost alertaţi, după ce angajaţii celor trei supermarket-uri au observat un bărbat care injecta produsele de pe rafturi, asta după ce cu doar câteva minute înainte agresase verbal mai mulţi trecători, transmite CNN.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat fiind acuzat de punerea în pericol a vieţii celorlalţi clienţi ai magazinelor, prin injectarea produselor alimentare aflate la vânzare. Cele trei supermarket-uri au fost închise pentru a putea preleva probe din alimentele injectate. Ca măsură de precauţie reprezentanţii celor trei magazine au anunţat clienţii care cumpăraseră alimente în ziua respectivă să arunce produsele pentru a nu-şi pune în pericol sănătatea. „În prezent nu se știe câte articole au fost contaminate şi care sunt cu exactitate acestea. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a stabili dacă alte maazine din zonă sunt implicate în incident", au transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Clienţii a trei supermarket-uri au fost nevoiţi să arunce produsele cumpărate, după ce un bărbat a injectat alimentele cu o seringă, în Londra