Antena Meniu Search
x

Accident teribil cu cel puţin 6 victime, după ce o maşină de poliţie a spulberat un grup de pelerini

O maşină de poliţie a spulberat un întreg grup de pelerini într-un oraş din Peru. Cel puţin şase persoane au fost rănite în impact şi au ajuns la spital.

Vezi și

O maşină de poliţie a spulberat un întreg grup de pelerini într-un oraş din Peru. Cel puţin şase persoane au fost rănite în impact şi au ajuns la spital. Poliţiştii care au provocat accidentul sunt acum în arest. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic emoţional.

Panica s-a instalat la scurt timp după ce pelerinii au ajuns în oraşul Chiclayo, din nordul ţării. Totul după ce o maşină de poliţie care patrula în zonă a intrat din plin în grupul de credincioşi. Autospeciala s-a oprit abia după ce a izbit un alt autovehicul. În urma impactului, şase persoane au fost rănite şi au fost transportate de urgenţă la spital. Două dintre victime sunt în stare gravă.

Poliţistul aflat la volan şi colegul său cu care se afla în maşină s-au întors imediat la secţie. Cei doi au fost imediat arestaţi. Autorităţile trebuie să stabilească exact cauza cumplitului accident.

La locul impactului a mers şi episcopul din oraş care s-a rugat pentru victime. Chiclayo era ultima oprire a pelerinilor înainte să ajungă în Trujillo pentru a-l vedea pe Papa Francisc. Suveranul Pontif este aşteptat, mâine, în Peru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Accident teribil cu cel puţin 6 victime, după ce o maşină de poliţie a spulberat un grup de pelerini