Antena Meniu Search
x

Galerie foto Clipe de coşmar într-un parc de distracţii din SUA. Opt persoane, atârnate cu capul în jos într-un carusel ore întregi. Momentul salvării, devenit viral

Opt oameni au rămas cu capul în jos într-un roller coaster din SUA pentru mai bine de 3 ore. Oficialii investighează defecţiunea caruselului, care a impus pompierii să-i elibereze pe cei prinși în buclă. Clipele de groază au fost filmate de martori de pe marginea caruselului.

de Aura Trif

la 06.07.2023, 09:33

Oficialii din Wisconsin investighează modul în care cele opt persoane au rămas blocate cu capul în jos în roller coaster la un festival în weekendul de sărbători. Incidentul de coșmar a avut loc duminică la festivalul Forest County din Crandon, un oraș de aproximativ 1.700 de locuitori, relatează The Guardian.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Salvatorii care au răspuns unui apel conform căruia mai mulţi pasageri au rămas blocați într-un carusel au ajuns să găsească opt persoane agățate cu capul în jos de hamurile lor de siguranță, potrivit unui comunicat de presă emis de departamentul de pompieri. Conform comunicatului, rollercoaster-ul s-a bocat „aproape de partea de sus a buclei, pasagerii fiind ținuți în poziție inversată de hamurile de siguranță”.

A fost nevoie de mai bine de 3 ore pentru a elibera toţi pasagerii

Pompierii au apelat la „echipe specializate” pentru a sprijini salvarea, din cauza înălțimii operaţiunii. Au folosit camioane cu scări pentru a ajunge la pasageri, asigurându-i pe fiecare înainte de a-i elibera din hamuri. Salvarea a fost asistată și de un spectator norocos care s-a dovedit a fi „un pompier în afara serviciului cu pregătire specializată”.

A fost nevoie de aproape trei ore și jumătate pentru a coborî toți pasagerii. O persoană a fost dusă la spital. Cauza exactă este în curs de investigare, dar un operator a descris-o drept o „defecțiune mecanică”, potrivit pompierilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Clipe de coşmar într-un parc de distracţii din SUA. Opt persoane, atârnate cu capul în jos într-un carusel ore întregi. Momentul salvării, devenit viral