Antena Meniu Search
x

Cocaină în valoare de 14 milioane de dolari, descoperită pe malul unui râu din Australia

Oamenii legii din Australia au început o anchetă după ce au descoperit 50 de kilograme de cocaină, a cărei valoare este estimată la aproximativ 14 milioane de dolari americani, pe malul unui râu din New South Wales, notează CNN.

de Redactia Observator

la 10.05.2022, 12:53

Poliţiţtii australieni au descoperit cocaină în valoare de 14 milioane de dolari
Poliţia din Australia - Unsplash

Această descoperire vine la scurt timp după ce, în aceiaşi zonă a fost descoperit un bărbat inconştient care purta echipament de scufundare de ultimă generaţie. În ciuda eforturilor paramedicilor el şi-a pierdut viaţa.

În acest moment, identitatea bărbatului şi condiţiile în care acesta şi-a pierdut viaţa. De asemenea, în apropierea sa au fost găsite şi câteva pachete care, după cum au arătat analizele, conţineau cocaină.

"Încercăm să stabilim dacă cele două incidente sunt conectate. Această legătură ar putea exista, dar luăm în calcul toate opţiunile", a declarat Robert Critchlow, detectiv al Poliţiei din New South Wales.

Anchetatorii cer ajutorul publicului pentru a rezolva cazul

Pe acelaşi subiect

Investigaţia derulată de autorităţi vizează, în acest moment, o ambarcaţiune înregistrată în afara Australiei. Informaţiile oferite de poliţişti arată că vasul ar fi andocat în zona în zona în care au fost descoperite pachetele de cocaină.

În plus, lângă acest vas au fost văzute două ambarcaţiuni mai mici, iar autorităţile cer ajutorul publicului pentru a le identifica şi a afla exact ce s-a întâmplat.

Poliţiştii au mai anunţat că vor fi trimişi scafandri de la Forţele de Frontieră ale Australiei pentru a verifica apele din zonă pentru alte indicii care ar putea duce la rezolvarea acestui caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Cocaină în valoare de 14 milioane de dolari, descoperită pe malul unui râu din Australia