Antena Meniu Search
x

Confesiunea unei femei trădată de iubit: "Relaţia cu cel mai gras om din lume a fost grozavă, dar o bucată de pâine ne-a despărţit"

O femeie a pus capăt relaţiei cu logodnicul său, unul dintre cei mai graşi oameni din lume, după ce şi-a dat seama că bărbatul a trădat-o pentru o bucată de pâine.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 07.06.2019, 12:30

O femeie a pus capăt relaţiei cu logodnicul său, unul dintre cei mai graşi oameni din lume, după ce şi-a dat seama că bărbatul a trădat-o pentru o bucată de pâine.

Rebecca, în vârstă de 46 de ani, de origine americană, şi-a dat seama că Paul Mason o trădează când a găsit o bucată de pâine în casă. În acel moment realiza că lupta lui cu kilogramele nu va înceta niciodată şi că ea mereu va fi pe locul doi pentru el. Bărbatul ajunsese chiar şi la 450 de kilograme.

Rebecca, din Massachusetts, a auzit pentru prima dată despre Paul în 2013, când a urmărit documentarul "Eating To Death: Cel mai gras om din lume". Ea i-a trimis un mesaj pe Facebook și au vorbit pe Skype.

"El m-a făcut să mă simt specială. Am fi putut vorbi ore întregi. Părea că se străduiește să mă cunoască” a povestit femeia.

Cei doi s-au cunoscut în SUA, unde Brit Paul a locuit 5 ani. S-au îndrăgostit imediat, iar viaţa lor sexuală, conform Rebeccăi, era extraordinară.

Omul a făcut chiar efortul de a ajunge la 120, însă bucuria nu a durat mult căci la scurt timp a ajuns iar la o greutate de 250 de kilograme, fiind nevoit să se întoarcă în Marea Britanie pentru a urma un regim strict.

“Era dispus să renunţe la mine şi la prietenia noastră pentru dependenţa lui, să stea în pat şi să se îngroape în mâncare” a declarat Rebecca.

Paul cântărea aproape jumătate de tonă şi consuma peste 20.000 de calorii zilnic, la fiecare masă mânca peste 6 porţii, iar la prânz era nelipsit fast-food-ul.

Pentru că viaţa îi era pusă în pericol, Paul a suferit o intervenţie chirurgicală în 2009 pentru a i se ataşa un inel gastric. Astfel, putea să ajungă din nou la greutatea de 120 de kilograme.

Când Paul a găsit stabilitate în viața sa pentru prima dată de ani de zile, nu a existat nimic care să-l distragă de la mâncare și relația lui cu Rebecca s-a zdrobit. Cuplul s-a despărțit în octombrie 2015.

"Amândoi am vrut să încheiem. În acel moment, am văzut mult mai multe probleme în legătură cu stilul lui de a trăi” a adăugat femeia.

Paul s-a mutat într-o pensiune unde a trăit alături de dependenții de droguri, până când Rebecca a spus că ar trebui să se mute din nou împreună în 2017. Dar dependența sa de alimente a condus la o nouă rupere în povestea lor de iubire.

"Am venit acasă și am găsit o bucată mare de pâine pe frigider. Am avut un acord că nu vom încerca să ne minţim unul pe celălalt. Am simțit că nu-mi lua în seamă sentimentele. În săptămânile de după, el s-a întors la vechile obiceiuri. Mi-a spus că era plictisit de alimentele pe care le mâncam, iar porţiile sale s-au dublat. Dormitorul lui era camera de zi unde stătea şi mânca toată noaptea” a pvoestit Rebecca.

Paul s-a mutat din casa ei pentru ultima dată în luna iulie a anului trecut. Potrivit femeii, a ales să se mute alături de o altă femeie obeză, care îl hrănea doar cu dulciuri. Ba mai mult, se simţeau confortabil împreună pentru că nu trebuia să se mai ferească şi să îşi ascundă problema.

Potrivit The Sun, Rebecca și Paul au rămas în contact, dar prietenia lor a fost ruptă după ultima despărţire, iar apropierea dintre cei doi nu va mai fi posibilă prea curând.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Confesiunea unei femei trădată de iubit: "Relaţia cu cel mai gras om din lume a fost grozavă, dar o bucată de pâine ne-a despărţit"