Antena Meniu Search
x

Contul văduvei lui Alexei Navalnîi a fost suspendat pe reţeaua X 

Contul pe X, fosta Twitter, a Iuliei Navalnaia, văduva lui Aleksei Navalnîi, mort în închisoare vineri, a fost suspendat marţi, din cauza încălcării regulilor de utilizare, relatează AFP.

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 19:44

Contul văduvei lui Aleksei Navalnîi a fost suspendat pe reţeaua X
Contul văduvei lui Aleksei Navalnîi a fost suspendat pe reţeaua X - Profimedia

”Contul a fost suspendat” se arată pe pagina X a lui Iulia Navalnaia. Motivul acestei suspendări nu a fost precizat imediat, scrie news.ro.

Iulia Navalnaia acuză autorităţile ruse că l-au otrăvit pe Navalnîi cu Noviciok

Soția lui Navalnîi acuză autoritățile ruse că l-au otrăvit pe opozant cu Noviciok și că i-au ascuns cadavrul pentru ca urmele de Novichok – un agent neurotoxic – să dispară din corpul său, notează Sky News, citat de Mediafax.

Iulia Navalnaia a promis că îi va numi pe cei implicați în moartea sa și că va afla de ce a fost ucis. „Vreau să trăiesc într-o Rusie liberă, vreau să construiesc o Rusie liberă. Voi continua munca lui Alexei Navalnîi”, a declarat soția lui Navalnîi.

Navalnîi, cel mai aprig contestatar intern al președintelui rus Vladimir Putin, a căzut inconștient și a murit vineri după o plimbare în închisoare. Navalnîi a fost arestat în 2021. El ispășea o pedeapsă cumulată de peste 30 de ani pentru diferite infracțiuni despre care el a susținut că sunt înscenate cu scop politic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Contul văduvei lui Alexei Navalnîi a fost suspendat pe reţeaua X