Antena Meniu Search
x

Copiii de la un centru de îngrijiri din Rusia au fost puși să stea în zăpadă în formă de Z pentru a arăta sprijinul pentru trupele lui Putin

Copiii de la un centru de îngrijiri din Rusia au fost puși să  stea afară, în zăpadă, sub forma literei „Z”, pentru a arăta sprijinul pentru invazia lui Vladimir Putin în Ucraina.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 07.03.2022, 15:47

Susţinere pentru armata lui Putin
Susţinere pentru armata lui Putin - Twitter @mediazzzona

Vladimir Vavilov, președintele unei organizații de caritate împotriva cancerului care conduce un centru de îngrijiri pentru copii bolnavi grav, a organizat în acest weekend o cascadorie șocantă pro-război în orașul Kazan, în regiunea Tatarstan, potrivit Daily Mail.

Însemnele, care sunt în transcriere latină, au devenit un simbol al invaziei după ce au fost văzute pe tancurile și vehiculele militare rusești care invadau Ucraina. Materiale cu „Z” a fost vândută de Rusia Today, canalul TV finanțat de Kremlin, în timp ce gimnastul rus Ivan Kuliak este cercetat disciplinar după ce a folosit leucoplast pentru a crea o literă „Z” pe tricou.

Politicieni, activiști și influenți pro-Putin au fost văzuți purtând haine și insigne cu litera „Z” pentru a-și arăta sprijinul pentru invazia Ucrainei. 

Litera „Z” a devenit proeminentă în ultima lună ca simbol pro-război și pro-Putin în Rusia

Într-o altă cascadorie de propagandă, domnul Vavilov le-a spus copiilor de la centru și mamelor lor să stea în zăpadă pentru a forma o literă uriașă „Z”, potrivit The Telegraph, citat de Daily Mail.

Vavilov a spus că, în timp ce stăteau în forma literei „Z”, pacienții țineau în mână pliante cu steaguri ale Rusiei, Republicii Populare Donețk (DPR), Republicii Populare Lugansk (LPR) și Republicii Ruse Tatarstan. El a adăugat: „Pacienții noștri și întreaga echipă au luat parte la activitate, aproximativ 60 de oameni în total”. Mişcarea, care a fost postată pe site-ul hospice-ului, a fost fotografiată cu o dronă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Copiii de la un centru de îngrijiri din Rusia au fost puși să stea în zăpadă în formă de Z pentru a arăta sprijinul pentru trupele lui Putin