Antena Meniu Search
x

Copil inghitit de o groapa de nisip

O distractie pe plaja s-a transformat intr-o lupta pentru viata, pentru un baiat de numai sase ani din SUA. In timp ce sapa in nisip, s-a deschis o groapa sub el si a fost inghitit.

Vezi și

Politistii si angajatii mai multor firme de constructie s-au chinuit cateva ore ca sa-l scoata de acolo in viata. Au reusit, dar acum copilul e in stare critica.

Baiatul era la plaja cu familia sa si sapa o groapa in nisip, cand, brusc, gaura s-a surpat si aproape ca l-a inghitit intr-o fractiune de secunda. In mai putin de 15 minute, zona a fost impanzita de salvatori. Odata cu trecerea timpului, misiunea lor devenea tot mai dificila.

Doua companii specializate in excavari au trimis utilaje in ajutorul salvatorilor. Dupa aproape patru ore, baiatul a fost salvat din groapa. O masina de teren a salvamarilor l-a dus pe copil la ambulanta.

Desi copilul era constient cand l-au scos din groapa, starea sa de sanatate s-a agravat dupa ce a ajuns la spital. Medicii spun ca e in stare critica si sunt rezervati cu privire la sansele sale de supravietuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Copil inghitit de o groapa de nisip