Antena Meniu Search
x

Copilă sfâșiată de un leopard, la petrecerea de ziua fratelui, în India: ''Era o fetiţă extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze''

O copilă de patru ani a fost ucisă de un leopard, chiar la petrecerea de ziua fratelui ei, în nordul Indiei. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 07.06.2021, 16:01

Copilă sfâșiată de un leopard, la petrecerea de ziua fratelui, în India
Copilă sfâșiată de un leopard, la petrecerea de ziua fratelui, în India - Profimedia Images

Ada Yasir Mir se plimba prin grădina familiei, lângă orașul Srinagar, când animalul a prins-o şi a târât-o, lăsând în urmă doar o păpușă pe care aceasta o ţinea în braţe. Cu câteva minute mai devreme, fetiţa, îmbrăcată într-o rochie de prinţesă Barbie și având o coroană pe cap, își chemase familia pentru a tăia tortul de ziua fratelui ei, Ali.

Vineri, după ce familia a căutat-o ​​pe Ada ore în șir, părţi din corpul fetei au fost găsite într-o pădure din apropiere. ''A urcat la etaj și și-a scos rochia Barbie preferată pentru o astfel de ocazie și a purtat o coroană de prințesă, înainte de a păși în grădină pentru a-i cere bunicului ei să-și termine ceaiul, deoarece trebuiau să taie tortul'', a spus unchiul ei, Ahmed.

Familia copilei dă vina pe autorităţi

Dar câteva clipe mai târziu, familia a auzit țipetele Adei, înainte de a fugi în curte. Însă, niciun semn că fata ar fi prin preajmă. Localnicii i-au avertizat pe oamenii legii că au fost văzuți câțiva leoparzi în zonă, dar susțin că nu s-a făcut nimic în acest sens. Domnul Ahmed a declarat că animalele sălbatice au fost surprinse de camerele de supraveghere din vecinătatea lor, care se află lângă o zonă cu multă verdeaţă, potrivit Daily Mail

Pe acelaşi subiect

''Scopul grădinii a fost pentru cultivarea puieților care ar putea fi trebuit plantați ulterior în zona pădurii. Dar zona nu a fost întreţinută și s-a transformat ea practic într-o pădure. După moartea ei, au început să tundă copacii și să curățe tufișurile, lucru pe care ar fi trebuit să îl facă de-a lungul anilor. Simțim că moartea copilului este rezultatul acțiunilor Departamentului forestier. Această zonă verde este înconjurată de locuinţe și există animale sălbatice care călătoresc libere''.

Zeci de oameni s-au adunat în afara casei fetei, în weekend, pentru a-și exprima condoleanțele familiei îndurerate. ''Era o fetiţă extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze. Dar ceea ce s-a întâmplat cu ea nu ar trebui să i se întâmple nimănui", a spus dl Ahmed.

Rashid Naqash, directorul regional al faunei sălbatice din Kashmir, a declarat că departamentul său nu este vinovat de moartea copilei. ''Am lansat o campanie viguroasă din casă în casă pentru a educa oamenii despre amenințare și măsurile preventive care trebuie luate pentru siguranța lor. Le-am cerut să nu permită copiilor să iasă în afara caselor lor, mai ales în zori și după amurg'', a spus oficialul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Copilă sfâșiată de un leopard, la petrecerea de ziua fratelui, în India: ''Era o fetiţă extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze''