Antena Meniu Search
x

Foto Tânără sfâșiată de câinele fratelui, în UK. Femeia îi spusese cu o seară înainte că simte că animalul o va muşca

O femeie, în vârstă de 21 de ani, a fost ucisă cu sălbăticie chiar de către câinele fratelui ei, pe care aceasta îl îngrijea pe durata pandemiei. Bărbatul a avut un şoc atunci când a ajuns acasă şi a găsit-o pe sora sa fără suflare. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 04.06.2021, 13:27

Tânăra sfâșiată de câinele fratelui, în UK
Tânăra sfâșiată de câinele fratelui, în UK - Profimedia Images

Keira Ladlow, în vârstă de 21 de ani, a fost găsită fără suflare, cu fața în jos, în casei fratelui ei, după ce a fost atacată de un Bull Terrier pe nume Gucci, anul trecut. Incidentul a avut loc în Staffordshire, Marea Britanie. Femeia, care suferea de o tulburare de personalitate, a fost atacată de animalul pe care fratele ei, Kayden Barrett, îl luase cu câteva luni mai devreme.

Se pare că în trecut, câinele chiar a salvat-o pe femeie, în timp ce stătea în casa fratelui ei, însă autorităţile nu au oferit informaţii suplimentare legate de natura incidentului. Informaţiile strânse în cursul anchetei susţin că domnul Barrett l-a adus pe Gucci în octombrie 2019, după ce a aflat că a fost dat spre adopţie pentru că muşcase un alt câine.

Femeia avusese o premoniţie cu o seară înainte

Fratele a intrat în stare de şoc atunci când s-a întors de la serviciu, în jurul orei 14:00, şi a găsit-o pe femeie întinsă cu fața în jos, în timp ce Gucci stătea într-un colţ. El a declarat că animalul s-a acomodat foarte bine în noua casă şi chiar se înţelegea cu sora lui. 

Oamenii legii au aflat că, în seara de dinaintea morţii, doamna Ladlow i-a spus fratelui ei că se teme că Gucci o va mușca. Acesta a liniştit-o, spunându-i că temerile nu sunt justificate. A doua zi dimineață, când bărbatul a plecat la serviciu, Gucci dormea lângă pat, alături de sora lui. ''Am intrat în panică și nu știam ce să fac. Am protejat-o întotdeauna. Mă simt responsabil, deși nu puteam face nimic în acea zi".

După ce bărbatul a contactat autorităţile, câinele a fost capturat și eutanasiat. Rebecca Ollivere, asistentă legistă, a spus: ''Nimeni nu va ști vreodată ce a provocat schimbarea tragică'', potrivit Mirror

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tânără sfâșiată de câinele fratelui, în UK. Femeia îi spusese cu o seară înainte că simte că animalul o va muşca