Antena Meniu Search
x

Video Corespondenţă Observator din Grecia: "Este o situație devastatoare, un dezastru al naturii". Un nou focar s-a înteţit în apropierea unui depozit de gaze

Imagini în direct din coşmarul care s-a abătut peste Grecia. Un nou focar s-a înteţit în apropierea unui depozit de gaze. Oamenii din zonă sunt evacuaţi chiar în aceste momente. Bogdan Dinu este acolo şi ne arată imaginile dramatice din apropierea Atenei.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 20.07.2023, 19:53

Vezi și

Sunt flăcări foarte mari, este o adevărată intervenție a pompierilor de aici din Grecia, acționează atât de la sol, cât și din aer.

"Este o situație devastatoare, un dezastru al naturii"

Dacă în urmă cu câteva ore, localnicii de aici din Mandra credeau că au scăpat de teroarea focului, iată că totul se întoarce. Este o situație devastatoare, este un dezastru al naturii. 

Am primit alerte prin sistemul grecesc, ni s-a recomandat să părăsim zona din cauza fumului, cât și din cauza flăcărilor puternice. Sunt mai multe evacuări, au fost mai mulți evacuați atât din localitățile din apropiere. Este o situație limită. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Corespondenţă Observator din Grecia: "Este o situație devastatoare, un dezastru al naturii". Un nou focar s-a înteţit în apropierea unui depozit de gaze