Antena Meniu Search
x

Video Corespondență Observator din Israel. Cum arată o zi obişnuită pentru oamenii din Ashkelon, oraşul ţintă al luptătorilor Hamas

Război Israel - Hamas. Echipa Observator, Bianca Iacob şi Marian Tănase, sunt acum în Ashkelon unde au avut loc atacuri puternice şi astăzi. Au fost lovite mai multe clădiri de locuinţe, din care nu a mai rămas mai nimic.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 11.10.2023, 19:40

Vezi și

O parte dintre oamenii din Ashkelon au fost evacuaţi, alţii s-au dus la rude în alte oraşe. Cât mai departe de acest punct fierbinte. Este un oraş situat foarte aproape de Fâşia Gaza şi este una dintre ţintele militanţilor Hamas.

Oamenii de aici sunt supăraţi. Le e frică. E un sentiment continuu de teamă şi oamenii vor ca aceste atacuri să se termine, asta deşi s-au obişnuit cumva cu situaţia. Poate că sună ciudat că s-au obişnuit, dar chiar aşa este pentru că oamenii sunt într-un du-te vino continuu din case către buncăre sau către alte locuri în care se pot adăposti.

În schimb, nu par resemnaţi. Unii dintre ei nici nu vor să plece de aici. Sunt şi cetăţeni străini care aşteaptă să fie repatriaţi. Sentimentul general este de frică. Alarmele sună încontinuu aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Corespondență Observator din Israel. Cum arată o zi obişnuită pentru oamenii din Ashkelon, oraşul ţintă al luptătorilor Hamas