Antena Meniu Search
x

Nouă cazuri de coronavirus confirmate în Germania în doar 24 de ore

În Germania au fost confirmate nouă cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, anunță presa locală. ”Suntem la începutul unei epidemii”, a declarat Ministrul Sănătății.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 27.02.2020, 00:18

Ambulanțe la un spital din Germania
Două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Germania luni și marți - Profimedia Images
  • Ministrul Sănătății avertizează că e începutul unei epidemii.
  • Primul caz de coronavirus și în Norvegia

În Germania au fost confirmate nouă cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, anunță presa locală. ”Suntem la începutul unei epidemii”, a declarat Ministrul Sănătății.

După Bavaria, cazurile de coronavirus s-au extins în landurile Rhenania de Nord-Westphalia, Baden-Wurttemberg și Rhineland-Palatinate. 

Potrivit Bild, cele mai recente cazuri sunt din Rhenania de Nord-Westphalia, un bărbat de 47 de ani în stare gravă și soția lui de 46 de ani. Doi apropiați ai cuplului, de asemenea, au coronavirus.

În landul Baden-Wurttemberg au fost confirmate 4 persoane de 24, 25, 32 și 60 de ani. Un alt pacient a fost spitalizat în Koblenz, în landul Rhineland-Palatinate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este alertă și în Berlin, unde o femeie care s-a întors din Milano este suspectă de coronavirus.

Primul caz de coronavirus a fost raportat miercuri în Norvegia. Țările vecine, Suedia și Finlanda au confirmat fiecare al doilea caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Nouă cazuri de coronavirus confirmate în Germania în doar 24 de ore