Antena Meniu Search
x

21 de infectaţi cu coronavirus la bordul navei de croazieră Grand Princess, cu 3.500 de pasageri la bord din peste 50 de ţări

21 de persoane de la bordul navei de croazieră "Grand Princess", ancorată în largul coastei Californiei, au fost testate pozitiv pentru coronavirus. Dintre aceştia, 19 persoane sunt membri ai echipajului. Nava transportă peste 3.500 de persoane.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.03.2020, 10:34

Navă de croazieră survolată de un elicopter
21 de persoane de pe nava de crooazieră Grand Princess, depistaţi pozitiv pentru coronavirus - Foto Profi Media
  • 21 de cazuri de coronavirus pe nava de croazieră Grand Princess.

21 de persoane de la bordul navei de croazieră "Grand Princess", ancorată în largul coastei Californiei, au fost testate pozitiv pentru coronavirus. Dintre aceştia, 19 persoane sunt membri ai echipajului. Nava transportă peste 3.500 de persoane.

Echipajul și pasagerii din mai mult de 50 de țări au rămas blocaţi pe nava ancorată în larg, în aşteptarea rezultatelor testelor pentru coronavirus. Autorităţile americane informează că aproape jumătate din cele 46 de persoane deja testate pentru coronavirus, la bordul navei de croazieră Grand Princess, au returnat un rezultat pozitiv, deci numărul de infectaţi ar putea să fie mult mai mare.

21 de cazuri de coronavirus, la bordul navei de croazieră Grand Princess

Vicepreședintele american Mike Pence a anunţat că au fost înregistrate 21 de rezultate pozitive de cornavirus pe nava de croazieră Grand Princess (19 membri ai echipajului și doi pasageri), iar pacienţii depistaţi pozitiv vor trebui puşi în carantină. De asemenea, cei care vor avea nevoie de ajutor medical îl vor primi. El a cerut americanilor cu o vârstă înaintată să ia în considerare o mai mare atenție în cumpărarea viitoarelor croaziere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe vas sunt 2.422 de turişti și 1.111 membri ai echipajului, informează theguardian.com.

Guvernul SUA evaluează posibilităţile de debarcare a pacienţilor infectaţi, în facilităţi special amendajate.

Președintele Donald Trump a precizat că pasagerii să rămână pe navă, până la găsirea unor măsuri potrivite pentru debarcarea acestora în siguranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » 21 de infectaţi cu coronavirus la bordul navei de croazieră Grand Princess, cu 3.500 de pasageri la bord din peste 50 de ţări