Antena Meniu Search
x

Italia anunță încă 454 de morți în ultimele 24 de ore, dintre pacienții cu covid-19

Autoritățile italiene au anunțat încă 454 decese din rândul pacienților infectați cu coronavirus, însă cifra este într-o scădere simțitoare față de zilele precedente.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.04.2020, 20:50

- Profimedia
  • scade numărul infecțiilor cu covid-19
  • numărul vindecaților se menține la aproape 2.000 pe zi

Numărul de infecții zilnice a scăzut, la fel și cel al pacienților internați la terapie intensivă. Pacienții vindecați și externați în ultimele 24 de ore sunt în număr de 1.822, ridicând totalul videcaților la 48.877.

"Pentru prima dată, o altă cifră scade și anume numărul de persoane depistate pozitive. Pacienții internați la terapie intensivă sunt mai puțini cu 62, iar numărul vindecaților a ajuns la 48.877, din care aproape 90 la sută s-au înregistrat în ultima lună", a declarat șeful Protecției Civile, Angelo Borrelli.

O singură cifră nu merge în direcția dorită, spun autoritățile italiene, cea a deceselor, însă  epidemiologii sunt de părere că va fi ultima care va scădea.

"Bătălia nu este câștigată, cu siguranță, este doar o perioadă de răgaz relativ în răspândirea virusului, nu este un moment pentru a ne elibera de restricții", spun specialiștii italieni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Italia anunță încă 454 de morți în ultimele 24 de ore, dintre pacienții cu covid-19