Antena Meniu Search
x

566 de noi cazuri de coronavirus și alte 5 decese confirmate duminică în Italia

Italia a confirmat duminică 566 de noi cazuri de coronavirus și încă 5 decese. Bilanțul total a urcat la 1577 de infecții și 34 de decese. Pe de altă parte, 83 de persoane s-au vindecat.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 01.03.2020, 20:04

Medici din Italia într-un cort de campanie pentru situații de coronavirus
Bilanțul coronavirusului în Italia a crescut pe 1 martie cu 566 de noi cazuri și 5 decese - Profimedia Images
  • Jumătate dintre pacienți sunt în izolare la domiciliu.
  • 83 de persoane s-au vindecat de coronavirus.

Italia a confirmat duminică 566 de noi cazuri de coronavirus și încă 5 decese. Bilanțul total a urcat la 1577 de infecții și 34 de decese. Pe de altă parte, 83 de persoane s-au vindecat.

Potrivit șefului Protecției Civile din Italia, Angelo Borelli, până acum au fost făcute 21.127 de teste de coronavirus în această țară.

Numărul total al infecțiilor este de 1694 în Peninsulă. Dintre acestea, 1577 reprezintă numărul pacienților care au coronavirus. Sunt și 34 de decese, dar, totodată și 83 de persoane care s-au vindecat de Covid-19.

Numai duminică, au fost confirmate 566 de noi cazuri și 5 decese.

Potrivit șefului Protecției Civile, citat de La Stampa, mai bine de jumătate intre persoanele confirmate cu coronavirus sunt în izolare la domiciliu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Italia e țara europeană cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Duminică, 3 cazuri au fost semnalate pentru prima dată și în Cehia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » 566 de noi cazuri de coronavirus și alte 5 decese confirmate duminică în Italia