Antena Meniu Search
x

Coronavirusul nu poate fi controlat în SUA mai devreme de iulie sau august - Trump (Video)

Președintele Donald Trump a declarat luni că SUA ar putea să controleze cel mai devreme epidemia de coronavirus în iulie sau august.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.03.2020, 22:36

  • Donald Trump a anunțat când crede că poate fi controlată epidemia de coronavirus.

Președintele Donald Trump a declarat luni că SUA ar putea să controleze cel mai devreme epidemia de coronavirus în iulie sau august.

Trump a mai spus că administrația sa ar putea decide carantină pentru anumite zone sau puncte fierbinți din țară, dar nu are în vedere vreo măsură de blocaj național. Numărul de infecții și decese cauzate de virusul COVID-19 continuă să crească în SUA.

Președintele SUA nu crede că epidemia de coronavirus nu poate fi controlată rapid

Președintele Donald Trump a declarat luni că SUA ar putea să controleze cel mai devreme noul focar de coronavirus în iulie sau august, dar nu mai devreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trump a precizat că administrația sa ar putea lua decizia să blocheze anumite zone sau puncte fierbinti din țară, dar președintele a spus că nu are în vedere o blocare națională completă.

Ultima informare zilnică a apărut pe măsură ce numărul de infecții și decese cauzate de virusul COVID-19 a continuat să crească în SUA, determinând acțiuni drastice la toate nivelurile de guvernare pentru a încerca să-i atenueze răspândirea.

Ultimul bilanț anunța 3.800 de cazuri de COVID-19 și 69 de decese în SUA.

La ședința de luni, Casa Albă a transmis noi sfaturi de siguranță pentru americani. Majoritatea sfaturilor se referă la practicile de „distanțare socială” care pot ajuta la prevenirea transmiterii coronavirusului către alții. 

Vârstnicii, pentru care virusul prezintă o amenințare mai mare, sunt încurajați să „stea acasă și departe de oameni”.

"Chiar dacă ești tânăr sau sănătos, ești în pericol, activitățile tale pot crește riscul pentru alții. Este esențial să faci partea ta pentru a opri răspândirea coronavirusului", se arată în recomandări.

Se recomandă de asemenea evitarea adunărilor sociale „în grupuri de mai mult de 10 persoane”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Coronavirusul nu poate fi controlat în SUA mai devreme de iulie sau august - Trump (Video)