Antena Meniu Search
x

Coşmarul trăit de Gianluigi Donnarumma şi logodnica lui. Cei doi au fost bătuţi, legaţi şi jefuiţi, în apartamentul lor din Paris

Portarul echipei de fotbal Paris Saint Germain a fost atacat în propria locuinţă din Paris de hoţi. Gianluigi Donnarumma şi iubita lui, Alessia Elefante, au fost jefuiţi sub ameninţarea armelor chiar în casa lor din capitala Franţei. 

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 20:59

Vezi și

Cuplul a fost ținta "unui grup de persoane". Cei doi au fost legați în apartamentul lor din centrul capitalei, au declarat surse din cadrul poliției pentru presa franceză. Victimele au reușit să fugă până la un hotel din apropiere, iar angajații au sunat la Poliție. Cuplul a fost dus la spital.

"O anchetă a fost deschisă pentru jaf armat în urma evenimentelor care au avut loc peste noapte la locuința domnului Donnarumma", a declarat, pentru BBC, un purtător de cuvânt al Parchetului din Paris.

Informații neconfirmate de anchetatori arată că atacatorii au plecat cu bijuterii și alte bunuri de lux în valoare de până la 500.000 de euro. Se pare că în timpul incidentului, fotbalistul a fost rănit ușor. Partenera sa, fotomodelul Alessia Elefante, nu a fost rănită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Coşmarul trăit de Gianluigi Donnarumma şi logodnica lui. Cei doi au fost bătuţi, legaţi şi jefuiţi, în apartamentul lor din Paris