Antena Meniu Search
x

Creşte dramatic bilanţul morţilor în Grecia! 81 de oameni au ars de vii în incendiile devastatoare de lângă Atena (Video)

Cel mai recent bilanţ al incendiilor devastatoare din Grecia creşte dramatic. 81 de oameni au murit în infernul de lângă Atena, cifră confirmată de autorităţi.

Cel mai recent bilanţ al incendiilor devastatoare din Grecia creşte dramatic. 81 de oameni au murit în infernul de lângă Atena
Cel mai recent bilanţ al incendiilor devastatoare din Grecia creşte dramatic. 81 de oameni au murit în infernul de lângă Atena - Reuters

Cel mai recent bilanţ al incendiilor devastatoare din Grecia creşte dramatic. 81 de oameni au murit în infernul de lângă Atena, cifră confirmată de autorităţi.

Există însă temeri că numărul persoanelor decedate va creşte, în condiţiile în care sunt foarte mulţi oameni daţi dispăruţi.

"Nu avem o cifră exactă a celor care sunt daţi dispăruţi, pentru că nu ştim dacă persoanele declarate dispărute sunt printre cei morţi sau dacă s-au întors printre cei dragi", a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Pompieri.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rudele celor dispăruţi au creat un site cu cei despre a căror soartă nu se mai ştie nimic.

Autorităţile din Grecia anunţă că alte 187 de persoane - inclusiv 23 de copii - au fost rănite.

Până la această oră, nu sunt informaţii potrivit cărora ar exista cetăţeni româniprinşi în infernul de lângă capitala Atena. 

De asemenea, MAE a dat un avertisment de călătorie din cauza incendiilor din Grecia. Meteorologii greci anunţă o schimbare dramatică a vremii în 24 - 26 iulie, când sunt prognozate ploi torenţiale şi furtuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Creşte dramatic bilanţul morţilor în Grecia! 81 de oameni au ars de vii în incendiile devastatoare de lângă Atena (Video)