Antena Meniu Search
x

Crimă odioasă! Un bărbat a fost înjunghiat de 40 de ori și apoi decapitat de colegul de apartament, deranjat că victima fuma în casă

Un bărbat a fost înjunghiat de peste 40 de ori și apoi decapitat și dezmembrat de colegul de apartament, deranjat că victima fuma în casă.

Un bărbat a fost înjunghiat de peste 40 de ori și apoi decapitat și dezmembrat de colegul de apartament, deranjat că victima fuma în casă, scrie Daily Mail.

Eduard Assylov, un mecanic de 37 de ani, a fost ucis de colegul de apartament, care nu mai putea suporta fumul de țigară.

Victima a fost înjunghiată de peste 40 de ori în mai multe zone ale corpului, după care ucigașul l-a dezmembrat, tăiindu-i brațele, picioarele, urechile și organele genitale. Oroarea a fost descoperită de vecinii de apartament, în Moscova.

Inițial, poliția a crezut că au de a face cu o crimă pasională, însă colegul de cameră, de 45 de ani, a recunoscut oribila crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Crimă odioasă! Un bărbat a fost înjunghiat de 40 de ori și apoi decapitat de colegul de apartament, deranjat că victima fuma în casă