Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţia în cazul româncei ucise şi incendiate în Italia. Criminalul Nicoletei a fost prins

Răsturnare de situaţie în cazul Nicoletei Căciulă, românca ucisă şi incendiată în Italia. Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe criminal, nimeni altul decât nepotul româncei.

Răsturnare de situaţia în cazul româncei ucise şi incendiate în Italia
Răsturnare de situaţia în cazul româncei ucise şi incendiate în Italia - Facebook

Răsturnare de situaţie în cazul Nicoletei Căciulă, românca ucisă şi incendiată în Italia. Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe criminal, nimeni altul decât nepotul româncei.

Daniel Lorys Căciulă, în vârstă de 22 de ani, născut în Italia, la San Candido din provincia Bolzano, a arestat preventiv şi acuzat de moartea mătuşii sale.

Tânărul era rezident în localitatea Brunico, acolo unde locuia şi mătuşa sa.

În noaptea de 17 iulie 2018, Nicoleta Căciulă a fost ucisă şi incendiată în apartamentul în care locuia singură.

Pe acelaşi subiect

La acea dată, vecinii au sunat la pompieri după ce au observa un fum gros care ieșea din casă.

Pompierii au ajuns la fața locului și după ce au stins flăcările au găsit cadavrul româncei, înfășurat într-o pătură, iar lângă trupul femeii a fost găsit un cablu electric.

Deși inițial anchetatorii au luat în calcul varianta în care românca a murit din cauza incendiului, autopsia cadavrului a relevat faptul că Nicoleta Căciulă a fost strangulată cu cablul electric și apoi incendiată.

O altă informaţie surprinzătoare se referă la faptul că presupusul ucigaş, Daniel Căciulă, a fost bătut zdravăn, la două zile după ce şi-ar fi ucis mătuşa, în faţa blocului în care locuieşte.

După o anchetă de amploare, poliţiştii şi procurorii italieni au pus cap la cap toate probele şi au decis să îl reţină pe nepotul româncei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Răsturnare de situaţia în cazul româncei ucise şi incendiate în Italia. Criminalul Nicoletei a fost prins