Antena Meniu Search
x

Amendă de 19 milioane de euro şi 2 ani de închisoare pentru Cristiano Ronaldo

Fiscul din Spania a aprobat o înţelegere la care au ajuns Cristiano Ronaldo, acuzat de patru delicte fiscale, şi procurorii spanioli.

Fiscul din Spania a aprobat o înţelegere la care au ajuns Cristiano Ronaldo, acuzat de patru delicte fiscale, şi procurorii spanioli - Sursă: Hepta

Fiscul din Spania a aprobat o înţelegere la care au ajuns Cristiano Ronaldo, acuzat de patru delicte fiscale, şi procurorii spanioli. Conform acordului, fotbalistul va trebui să achite o amendă de aproape 19 milioane de euro şi acceptă o pedeapsă de doi ani de închisoare, relatează Marca.

Ronaldo nu va ispăşi pedeapsa cu închisoarea, fiind vorba de o primă încălcare a legislaţiei.

Potrivit EFE, surse juridice au declarat că amenda este clară, însă în privinţa perioadei condamnării la închisoare mai există discrepanţe. Fiscul vrea menţinerea condamnării la închisoare pentru a evita ca jucătorul să încalce din nou legea, în cazul unei recidive portughezul urmând să ispăşească pedeapsa care ar fi dictată atunci.

În perioada 2011-2014, Cristiano Ronaldo, legitimat atunci la Real Madrid, a comis evaziune fiscală de 14,7 milioane de euro, bani proveniţi din sumele obţinute din drepturile de imagine ale starului portughez. El a fost acuzat de patru delicte fiscale.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Amendă de 19 milioane de euro şi 2 ani de închisoare pentru Cristiano Ronaldo