Antena Meniu Search
x

Cristina şi iubitul ei au murit ținându-se de mână. S-au înecat într-o gură de canalizare, în Moldova (Video)

Doi tineri îndrăgostiţi, o fată de 21 de ani şi un băiat de 24 de ani, au avut parte de o moarte cumplită după ce au căzut într-o gură de canalizare.

de Redactia Observator

la 20.05.2019, 13:42

Doi tineri îndrăgostiţi, o fată de 21 de ani şi un băiat de 24 de ani, au avut parte de o moarte cumplită după ce au căzut într-o gură de canalizare.

Nenorocirea s-a produs în satul Buciumeni, raionul Ungheni, Republica Moldova. 

Tinerii se distrau într-o discotecă. La un moment dat, fata a ieșit afară şi, din neatenţie, a căzut într-o gură de canalizare cu apă de circa 5 metri adâncime.

A început să strige după ajutor, iar cel care a sărit să o salveze a fost chiar iubitul ei. 

Din nefericire, a căzut și el în groapă. Mai multe persoane au încercat să-i scoată însă nu au reuşit.  Într-un final, au chemat salvatorii, care au scos cadavrele celor doi tineri din canalizare.

Tragedia a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4:15.

"Victimele de 24 ani și 21 de ani sunt din aceeași localitate. Cei doi se aflau într-un local, unde în urma consumului de băuturi alcoolice, tânăra a ieşit în afara teritoriului, care este îngrădit cu un gard si din neatenţie a căzut într-o gură de canalizare cu apă, care se află la o distanţă de circa 6 metri de la gard, cu o adâncime de aproximativ 5 metri. Ulterior, strigând după ajutor s-a dus şi bărbatul pentru a încerca să o scoată, dar a căzut şi el în gura de canalizare. Mai multe persoane au încercat să-i scoată însă nu au reuşit", a explicat pentru publika.md ofițerul de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol.

Cei doi îndrăgostiţi au murit ţinându-se de mână

Potrivit expresul.md, îndrăgostiţii au murit ținându-se de mână. 

Tânărul de 24 de ani şi logodnica lui, de 21 de ani, urmau să se căsătorească în luna august.

Mama băiatului decedat a declarat pentru presa locală că fiul ei revenise, recent, din România şi se pregătea de nunta planificată pentru această vară. 

Fata a căzut într-o gură de canalizare cu apă de circa 5 metri adâncime

Surorile tânărului spun că au sperat până în ultima clipă că cei doi sunt vii.

"Era cinci dimineaţa şi în timpul acela mă sună nepoata mea, fiica surorii, şi îmi spune că badea Sirioja şi Cristina au chicat în fântână. Nu înţelegeam care fântână", a spus una dintre surorile băiatului, potrivit canal2.md.

Cristina şi iubitul ei au murit ținându-se de mână, s-au înecat într-o gură de canalizare

"Ne-a făcut o rană la inimă pentru toată viaţa. Doi fraţi la părinţi şi şase surori şi am rămas cu unul", a declarat o altă soră a tânărului. 

Oamenii legii au pornit o anchetă pentru a stabili toate circumstanţele în care a avut loc tragedia, dar şi cine se face vinovat de producerea acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Cristina şi iubitul ei au murit ținându-se de mână. S-au înecat într-o gură de canalizare, în Moldova (Video)