Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Cu mare durere îmi iau rămas bun de la iubirea vieții mele". Modelul Valentina Boscardin a murit de COVID la vârsta de 18 ani

Modelul brazilian, Valentina Boscardin, a murit de Covid la vârsta de 18 ani. Tânăra, fiica prezentatoarei şi modelului Marcia Boscardin, era vaccinată şi nu avea alte probleme de sănătate.

de Redactia Observator

la 14.01.2022, 15:10

Internată la un spital din Sao Paulo, tânăra a făcut o tromboză cauzată de boală. Vestea a fost dată chiar de mama frumoasei. „Cu mare durere îmi iau rămas bun de la iubirea vieții mele. La revedere, Valentina Boscardin Mendes. Dumnezeu să te primească cu brațele deschise. Fiica mea, te voi iubi mereu. Un înger urcă la cer”, a scris femeia.

Visa să calce pe urmele mamei sale

Visul Valentinei Boscardin a fost să calce pe urmele mamei sale și, ca și ea, să defileze pentru marile nume ale modei internaționale. Din păcate pentru tânără, drumul s-a încheiat brusc şi pentru totdeauna. Tânărul model s-a stins din viață în weekendul 8 și 9 ianuarie 2022, dar s-a aflat abia acum.

Valentina Boscardin a fost internată la un spital din Sao Paulo, se pare, din cauza unei tromboze cauzate de coronavirus. Unii prieteni au raportat ulterior că fata avea pneumonie. Mama a declarat că fiica ei a primit ambele doze de vaccin Pfizer și nu a avut anterior probleme de sănătate.

Valentina Boscardin obișnuia să-și arate munca de model și călătoriile sale internaționale pe rețelele de socializare. Ultima ei postare datează din 20 decembrie 2021 și apare într-o serie de fotografii într-un costum de baie albastru pe o plajă din Rio de Janeiro. Tânărul model făcea parte din agenția Ford Model Brasil Sao Paulo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » "Cu mare durere îmi iau rămas bun de la iubirea vieții mele". Modelul Valentina Boscardin a murit de COVID la vârsta de 18 ani