Antena Meniu Search
x

Foto O tânără de 27 de ani a murit de cancer, la doar o zi după ce a aflat diagnosticul. Medicii din UK i-au ignorat luni de zile simptomele

O tânără, care aspira să devină model, a murit de cancer de col uterin la doar 27 de ani, după ce un medic nu i-a pus diagnosticul corect şi i-a spus că simptomele sunt cauzate de o dereglare hormonală.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 14:39

O tânără de 27 de ani a murit de cancer, la doar o zi după ce a aflat diagnosticul
O tânără de 27 de ani a murit de cancer, la doar o zi după ce a aflat diagnosticul - Facebook/Instagram

Porsche McGregor-Sims avea de fapt o formă agresivă a bolii, care a rămas nediagnosticată luni de zile, în ciuda faptului că se plângea medicilor de durere și de sângerare continuă. Tânăra din Portsmouth, Hants, a mers la medicul de familie în decembrie 2019, plângându-se de dureri abdominale și a fost îndrumată către un consultant.

În ianuarie 2020, a fost văzută de doctorul Peter Schlesinger, un medic ginecolog de la Spitalul Queen Alexandra din Portsmouth. Dr. Schlesinger a crezut că simptomele ei sunt cauzate de o dereglare hormonală, așa că nu i-a recomandat tinerei să facă investigații suplimentare. În martie 2020, Porsche s-a întors la medic și a avut inclusiv două consultații telefonice înainte de a i se prescrie antibiotice. Când simptomele ei s-au agravat, medicul de familie a crezut că are Covid și a fost adusă la Westlands Medical Center pentru o consultație față în față.

Porsche a fost transportată de urgență la Spitalul Queen Alexandra, unde a fost diagnosticată cu cancer de col uterin și a murit o zi mai târziu, pe 14 aprilie 2020. Cazul ei l-a determinat pe un medic legist să sugereze că îndemnurile care spun că femeile suspectate de a avea boala trebuie să aștepte două săptămâni înainte de a fi consultate de un specialist ar putea fi contribuit la decesul ei.

Mama lui Porsche, Fiona Hawke, în vârstă de 52 de ani, i-a spus doctorului Schlesinger: ''Nu ai făcut cel mai elementar lucru - un examen intern... una dintre cele mai simple și fundamentale moduri de a evalua pe cineva pentru cancer de col uterin''. Doctorul a răspuns familiei îndurerate căreia i-a cerut iertare: ''Faptul că am greșit, îmi cer scuze''.

Pe acelaşi subiect

Un ultim omagiu adus tinerei care a plecat prea repede de lângă cei dragi 

Tânăra, care făcuse ședințe de modeling, studiase teatru la Havant și South Downs College din Hampshire înainte de a merge la Universitatea Plymouth pentru a studia Managementul evenimentelor. L-a cunoscut pe logodnicul Mark Chappel în timp ce era la universitate, iar perechea s-a mutat înapoi la Portsmouth după ce și-au terminat studiile.

Doamna Hawke, i-a adus un omagiu fiicei sale la scurt timp după moartea ei: ''A strălucit atât de puternic și nu cred că am apreciat cu adevărat asta până când am auzit că a dispărut. Era dispusă să vadă binele în toate și în toată lumea, era o persoană drăguță și să o pierdem este ca și cum s-ar fi stins soarele. Este înfricoșător să crezi că cineva cu atâta energie poate dispărea atât de brusc.''

Peste 200 de persoane au donat bani unei pagini Just Giving pentru a contribui la funeralii. Ea a fost înmormântată la un cimitir din Petersfield, Hants. Ancheta a fost amânată și încheierea acesteia va fi realizată la o dată ulterioară, conform Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O tânără de 27 de ani a murit de cancer, la doar o zi după ce a aflat diagnosticul. Medicii din UK i-au ignorat luni de zile simptomele