Antena Meniu Search
x

Cu pianul la plimbare in parc

Sunt si americani care incearca sa nu lase teama sa-i impiedice sa faca ce le place. In timp ce agentii FBI alearga dupa teroristi, un artist merge cu pianul intr-un parc din New York si canta.

Vezi și

Face asta zi de zi, de sase ani si n-a vrut sa se opreasca acum. Oricum, era destul de greu sa o faca, pentru ca banii pe care-i primeste de la spectatori sunt singura lui sursa de venit.

Arii clasice, in aer liber. Asta le ofera Colin Huggins newyorkezilor, de sase ani. PIanistul a intors spatele industriei muzicale, pentru a fi mai aproape de oamenii care iubesc muzica. Acum, traieste din bacsisurile oferite de cei care-l asculta in parc.

“Scopul meu principal este sa fiu un artist. Cand esti un artist in devenire, este destul de greu sa te concentrezi doar pe arta ta pentru ca trebuie sa investesti multa energie in alte directii pentru a-ti plati chiria”, spune pianistul.

Misiunea barbatul nu este usoara. Inainte de spectacol trebuie sa-si care pianul pe o distanta de un kilometru.

Si ca sa reuseasca pianul trebuie sa fie acordat. Lucrul care nu-i tocmai usor avand in vedere distantele pe care le parcurge. Asa ca in fiecare saptamana, instrumentul incape pe mana unul specialist care il regleaza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cu pianul la plimbare in parc