Antena Meniu Search
x

Cum a aflat Prinţul William că soţia sa, Kate Middleton, are cancer. Încep să apară răspunsurile la întrebările din ultima vreme

Vestea-şoc că Prinţesa de Wales, Kate Middelton, are cancer a şocat întreaga lume. Însă, acum, încep să apară răspunsurile la multe din întrebările care au existat în ultima vreme.

de Redactia Observator

la 23.03.2024, 13:00

Cum a aflat Prinţul William că soţia sa, Kate Middleton, are cancer. Încep să apară răspunsurile la întrebările din ultima vreme - Shutterstock

Pe 27 februarie, Prinţul William s-a retras de la slujba de pomenire a naşului său, regele Constantin al Greciei, care avea loc la Capela St George de la Castelul Windsor, din „motive personale”. Atunci, mulţi au considerat acest lucru extrem de suspect, însă acum s-a aflat că moştenitorul la tronul Marii Britanii tocmai aflase diagnosticul de cancer al Prințesei de Wales, scrie Daily Mail.

Cum a aflat Prinţul William că soţia sa, Kate Middleton, are cancer

Kate a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer, după ce, iniţial, Palatul Buckingham a declarat luna trecută că starea ei nu are legătură cu boala. Prințesa se află acum pe ceea ce a fost descris drept o „cale de recuperare”, după ce a început şedinţe de chimioterapie la sfârșitul lunii februarie.

William și-a adaptat deja îndatoririle regale pentru a dedica și mai mult timp familiei sale, după ce Kate a fost internată pentru prima dată la Clinica din Londra în ianuarie. Decizia lui William de a nu participa la slujba de pomenire pentru Regele Constantin a fost o surpriză la acea vreme, motivul fiind descris drept „motive personale”.

De asemenea, nici Regele Charles nu a fost prezent, el însuși fiind tratat pentru cancer. Regina Camilla a fost, în schimb, cel mai înalt membru al familiei regale prezent, dar şi unchiul lui William, Prințul Andrew. Constantin a fost nașul lui William. Prințul trebuia să citească din Apocalipsa 21:1-7, o lectură populară pentru înmormântări care începe „Atunci am văzut un cer nou și un pământ nou”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 13 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Cum a aflat Prinţul William că soţia sa, Kate Middleton, are cancer. Încep să apară răspunsurile la întrebările din ultima vreme