Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost primită Kate Middleton, în prima apariţie de la diagnosticul de cancer. Gestul făcut de regele Charles la paradă

Momente de euforie pentru mii de susţinători ai familiei regale britanice. Kate Middleton şi-a făcut prima apariţie publică după diagnosticul de cancer. Alături de prinţul William şi cei trei copii, a admirat parada militară organizată cu ocazia zilei oficiale a Regelui. În balconul de la Buckingham, Charles şi-a distrat nora pe tot parcursul ceremoniei.

de Redactia Observator

la 15.06.2024 , 20:47

Apariţia familiei regale a fost întâmpinată cu urale de zecile de mii de oameni adunaţi în faţa Palatului Buckingham. La balcon, Kate a stat lângă Regele Charles, în timp ce zeci de elicoptere şi avioane de luptă au survolat reşedinţa. Imaginea familiei regale reunite i-a entuziasmat pe britanici, care au cântat imnul în faţa balconului. 

Kate Middleton, în prima apariţie publică oficială după diagnosticul de cancer

Interesul pentru paradă a crescut după ce Kate Middleton şi-a anunţat prezenţa. Vineri seară, prinţesa a publicat o fotografie şi a dat informaţii despre starea de sănătate: "Fac progrese, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste, te simți slăbit, obosit și trebuie să îţi laşi corpul să se odihnească."

Vezi și

În timpul spectacolului aerian, Regele Charles, aflat el însuşi în plin tratament pentru cancer, a vorbit adesea cu prinţesa Kate şi a făcut-o să râdă. "Cred că asta spune mult despre rege şi caracterul lui şi starea monarhiei. Regele a demonstrat, invitând-o pe Catherine, că este absolut încântat să împartă lumina reflectoarelor cu iubita sa noră, viitoarea regină", spune Jennie Bond, analistă a familiei regale.

Pe acelaşi subiect

Prinţesa Kate a sosit la Palatul Buckingham cu o trăsură

Kate a sosit la Palatul Buckingham cu o trăsură. A urmărit prima parte a defilării de la balcon, în compania copiilor, Prinţul Louis a atras din nou toate privirile. A ţinut ritmul defilării cu bătăi de tobe imaginare şi s-a strâmbat pe măsură ce se plictisea. Un militar din garda palatului a avut mai multe motive de bucurie. Iubita lui i-a acceptat cererea în căsătorie, cu doar câteva minute înainte de sosirea Regelui.

Parada se organizează anual într-o sâmbătă din iunie, când este aniversată ziua oficială a Regelui. Asta deşi Charles este născut pe 14 noiembrie. Data a fost aleasă pentru a avea parte de vreme bună. În mod ironic, la Londra a plouat torenţial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Stiri externe » Cum a fost primită Kate Middleton, în prima apariţie de la diagnosticul de cancer. Gestul făcut de regele Charles la paradă