Antena Meniu Search
x

Regina Camilla, anunţ despre starea regelui Charles. I-a reproşat că "nu ascultă de nimeni"

Regina Camilla a oferit câteva detalii despre starea de sănătate a regelui Charles, care este din nou foarte activ, în ciuda tratamentului împotriva cancerului.

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 16:06

Regina Camilla, anunţ despre starea regelui Charles - Profimedia

De la Ziua Z la paradele militare, Regele Charles al III-lea, care şi-a reluat activitatea la 30 aprilie, deşi este încă tratat de cancer, participă la angajamente oficiale după angajamente oficiale. Regina Camilla s-a arătat puţin iritată de acest lucru sâmbătă, în timpul unei întâlniri la Festivalul de lectură de la Hampton Court Palace, în prezenţa lui Lee Child, autorul sagăi „Jack Reacher”, şi a scriitorului de romane poliţiste Harlan Coben.

Regina Camilla, veşti despre regele Charles

Regele "este bine", a spus ea, dar "nu vrea să încetinească ritmul şi nu ascultă ce îi spunem noi", a explicat ea, referindu-se la starea de sănătate a regelui Charles. "Pare a fi un soţ tipic", a replicat ironic Lee Child.

Articolul continuă după reclamă

Regele, care a anunţat în februarie că suferă de cancer, fără să precizeze natura acestuia, şi-a reluat activităţile publice la sfârşitul lunii aprilie. Deşi nu şi-a încetat activităţile în această perioadă, primind în continuare cutiile sale roşii şi întâlnindu-se în continuare cu premierul în fiecare săptămână, el şi-a întrerupt atunci angajamentele oficiale.

Pe acelaşi subiect

Nepotul său, Peter Philips, a declarat pentru un post de televiziune australian cât de "frustrat" era Charles de faptul că nu şi-a putut relua activităţile mai devreme, relatează news.ro"Mi s-a permis să ies din cuşca mea", a glumit Charles al III-lea la 9 mai, în timpul unei vizite la o cazarmă din Surrey.

De când echipa sa medicală l-a autorizat să îşi reia activităţile publice, regele şi-a sporit apariţiile aproape în acelaşi ritm ca înainte de boală. În special, el a apărut miercuri şi joi la comemorarea a 80 de ani de la Ziua Z. El a lăudat - în limba franceză - "curajul şi sacrificiul incredibil" al luptătorilor din Rezistenţa franceză şi importanţa de a "învăţa lecţia" războiului.

Pe de altă parte, prinţesa Kate, care se tratează de asemenea de cancer, nu a mai apărut în public din decembrie 2023. Sâmbătă, ea a trimis o scrisoare soldaţilor din Garda Irlandeză în care şi-a prezentat scuze pentru absenţa sa din 8 iunie. Kate a anunţat la sfârşitul lunii martie că are cancer şi că urmează un tratament preventiv de chimioterapie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Stiri externe » Regina Camilla, anunţ despre starea regelui Charles. I-a reproşat că "nu ascultă de nimeni"