Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum a reuşit o româncă să scape nepedepsită după ce a furat 120.000 € de la tatăl său vitreg, în Italia

O româncă a fost acuzată de soţul mamei ei că i-a furat toate economiile în valoare de 120.000 de euro. Instanţa din orașul italian Ancona a decis, însă, că fiica vitregă nu poate fi pedepsită, potrivit Ilrestodelcarlino.it.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 12:14

Cum a reuşit o româncă să scape nepedepsită după ce a furat 120.000 € de la tatăl său vitreg, în Italia
Cum a reuşit o româncă să scape nepedepsită după ce a furat 120.000 € de la tatăl său vitreg, în Italia - Shutterstock

Un italian de 70 de ani şi-a acuzat fiica vitregă, o româncă în vârstă de 31 de ani, de faptul că a profitat de absenţa sa şi i-a furat toate economiile de-o viaţă. După o plângere la poliţie şi trei audieri sub acuzația de furt agravat, judecătorul a decis că femeia nu poate fi pedepsită. 

Incidentul s-a petrecut pe 19 iulie 2020, când victima a plecat la aeroportul din Bologna pentru a-și însoți soția pentru un zbor spre o altă localitate unde urma să participe la un botez. Fiica vitregă a rămas acasă și ar fi profitat de acea împrejurare pentru a fura banii și două coliere de aur.

Româncă fusese reclamată pentru furt agravat în complicitate cu mama sa, pentru care procesul nu a început niciodată deoarece nici ea nu era pasibilă de pedeapsă, fiind căsătorită cu bărbatul de 70 de ani în momentul comiterii infracțiunii.

Articolul continuă după reclamă

În ciuda acuzaţiilor, tânăra de 31 de ani a scăpat nepedepsită. Instanţa a invocat o decizie a Curții de Casație, potrivit căreia o relație de afinitate, precum cea dintre o persoană și copilul vitreg, este echivalentă cu o relație de rudenie directă dacă părinții sunt căsătoriți.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Cum a reuşit o româncă să scape nepedepsită după ce a furat 120.000 € de la tatăl său vitreg, în Italia