Antena Meniu Search
x

Cum ar arată cele mai importante oraşe din lume sub apă

Imagini apocaliptice cu Pământul acoperit de ape fac înconjurul lumii pe internet.

Vezi și

Imagini apocaliptice cu Pământul acoperit de ape fac înconjurul lumii pe internet. Nu vă speriaţi, nu sunt reale. Dar ar putea deveni, avertizează un grup de ecologişti de peste Ocean.

Arcul de Triumf din Paris oricum numai triumfător nu. Sau templele budiste din Asia. Aplicaţia oferă o imagine a dezastruoaselor efecte ale încălzirii climatice prezisă de ani şi ani.

Iniţiatorii ideii, o grupare ecologistă, recunosc că acţiunea lor nu este foarte bine documentată. Dar nici nu vor să o prezinte ca pe un proiect ştiinţific. Tot ce vor este să le creeze oamenilor o imagine a ceea ce îi aşteaptă dacă nu arată mai multă grijă faţă de protejarea mediului.

Reale sau nu, internetul a fost invadat de poze create cu ajutorul simulatorului. Oricine poate vedea cum ar arăta strada sa în cazul unei catastrofe naturale, spun creatorii site-ului.

Pe măsură ce temperatura aerului creşte, acelaşi lucru se întâmplă şi cu nivelul mărilor şi Oceanelor. Un raport publicat zilele trecute arată că nivelul mărilor a crescut cu 20 de centimetri, în ultimii zeci de ani şi estimările arată că va mai creşte cu încă 10 până în 2100 spun specialiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Cum ar arată cele mai importante oraşe din lume sub apă