Antena Meniu Search
x

Cum reușesc clienții unui hotel de lux din Singapore să se cazeze aproape pe gratis. Condiția care trebuie îndeplinită

În Singapore plouă în medie 171 de zile pe an. Un hotel a implementat o idee inedită prin care vrea să se asigure că ploaia nu strica vacanțele oaspeților săi. Astfel, conducerea hotelului a decis că va rambursa banii pentru o noapte de cazare clienților, dacă activitățile planificate sunt stricate din cauza ploii. 

de Redactia Observator

la 11.03.2024 , 09:43

Cum reușesc clienții unui hotel din Singapore să se cazeze aproape pe gratis. Condiția care trebuie îndeplinită
Cum reușesc clienții unui hotel din Singapore să se cazeze aproape pe gratis. Condiția care trebuie îndeplinită - Profimedia (poză ilustrativă)

Un hotel din Orașul Leului face un pariu pentru a se asigura că ploaia nu strica vacanțele oaspeților săi. Pachetul „Rain Resist Bliss” de la InterContinental Singapore va rambursa banii pentru o noapte de cazare clienților dacă ploaia le strică activitățile, potrivit CNN.

Primești o sumă de bani înapoi dacă plouă

Totuși, există avertismente. InterContinental nu va rambursa bani de fiecare dată când plouă. Potrivit unui comunicat al hotelului, criteriile sunt îndeplinite atunci când „durata ploii depășește 120 de minute cumulate timp de 4 ore pe timpul zilei”.

Articolul continuă după reclamă

Pachetul se aplică, de asemenea, doar persoanelor care stau în apartamente, care încep de la 850 SGD (633 de dolari) pe noapte pentru apartamentele junior și 4500 SGD (3349 de dolari) pentru apartamentul prezidențial. Banii vin sub forma unui voucher, care trebuie cheltuit la InterContinental Singapore în termen de șase luni, iar suma pe care clienții o primesc este echivalentă cu o noapte de de cazare, în funcție de camera aleasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Stiri externe » Cum reușesc clienții unui hotel de lux din Singapore să se cazeze aproape pe gratis. Condiția care trebuie îndeplinită