Antena Meniu Search
x

Unul dintre ei curcanii graţiaţi de Donald Trump de Ziua Recunoştinţei, adus la Casa Albă

Statele Unite se pregătesc pentru Ziua Recunoştinţei, o sărbătoare în care americanii se bucură de familie şi de prieteni. Doar că drumul spre cei dragi devine în fiecare an un coşmar, din cauza aglomeraţiei. Iar vremea ar putea complica totul.

Vezi și

Statele Unite se pregătesc pentru Ziua Recunoştinţei, o sărbătoare în care americanii se bucură de familie şi de prieteni. Doar că drumul spre cei dragi devine în fiecare an un coşmar, din cauza aglomeraţiei. Iar vremea ar putea complica totul. Se anunţă cea mai geroasă Zi a Recunoştinţei în nord-estul Statelor Unite.

Înainte de Ziua Recunoştinţei, Donald Trump a respectat o tradiţie începută în urmă cu mai bine de şapte decenii. Preşedintele american a graţiat doi curcani. Unul dintre ei a fost adus la Casa Albă. 

Marea sărbătoare a adus cozi imense pe autostrăzile din toată ţara, dar şi în aeroporturi. Peste 54 de milioane de oameni vor merge să-şi viziteze rudele şi prietenii. Este cel mai mare număr din ultimii 13 ani. 

Chiar înainte de sărbători, preţul carburanţilor a explodat în Statele Unite. În schimb, alimentele s-au ieftinit. Magazinele sunt pline de clienţi care au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri. 

Thanksgiving day marchează începutul sărbătorilor de iarnă. Urmează imediat Black Friday, cea mai aglomerată zi de cumpărături din an.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Unul dintre ei curcanii graţiaţi de Donald Trump de Ziua Recunoştinţei, adus la Casa Albă