Antena Meniu Search
x

Cutremur cu magnitudinea de 4,6 în vestul Serbiei

Un cutremur cu magnitudinea de 4,6, care s-a produs duminică seara în vestul Serbiei, a provocat pagube minore, au anunţat autorităţile locale

Un cutremur cu magnitudinea de 4,6, care s-a produs duminică seara în vestul Serbiei, a provocat pagube minore, au anunţat autorităţile locale.

Epicentrul seismului, produs la ora locală 21.47 (22.47, ora României), a fost localizat în apropiere de localitatea Kosjerici, la 15 kilometri de Valjevo. Seismul, care a durat 30 de secunde şi a fost precedat de un "zgomot puternic", a fost resimţit în toată ţara.

Un alt cutremur, cu magnitudinea de 2,5, s-a înregistrat în regiunea Kosjerici după miezul nopţii.

Primarul oraşului Kosjerici, Milijan Stojanici, a declarat în noaptea de duminică spre luni că în urma seismului s-au format crăpături în zidurile mai multor case din satul Mrcici, aflat chiar în zona epicentrului, însă nu au fost raportate alte pagube.

Luni dimineaţă, Stojanici a afirmat că aproximativ 100 de case au fost avariate, iar unele zone ale satului nu sunt accesibile din cauza nămeţilor de zăpadă, potrivit agenţiei Tanjug, anunță Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Cutremur cu magnitudinea de 4,6 în vestul Serbiei